Coffee Time

Πότε ένας φοιτητής χρειάζεται έναν καλό καφέ

Σε γενικές γραμμές όλες τις ώρες είναι απαραίτητη μια κούπα καφέ για έναν φοιτητή (και αν δεν είναι καφές, θα είναι ποτό) αλλά υπάρχουν κάποιες ώρες που είναι λίγο πιο «βαριές» και επιβάλλεται να έχεις έναν καφέ για να αντεπεξέλθεις.

#1 Στη σχολη

Η σχολή είναι ένα μέρος όπου ο φοιτητής περνά ορισμένες ώρες της ημέρας του ( οκ, περιμένω να σταματήσεις να γελάς και συνεχίζω) και όπως είναι φυσικό έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που τουλάχιστον ένας καφές επιβάλλεται!
Τέτοιες καταστάσεις είναι:

Το μάθημα των 8
Πρωταθλητής στην κατηγορία αυτή ανακηρύσσεται με μεγάλη διαφορά το μάθημα των 8 (ή 9). Το μάθημα αυτή την ώρα δεν είναι απλή υπόθεση. Κρύβει πολλά και είναι ύπουλο! Καταρχάς, προϋποθέτει ξύπνημα στις 6 (Δεν μιλάω για σένα που μένεις απέναντι από τη σχολή και σε μισώ λίγο. Μιλάω για εμάς τους  κοινούς θνητούς). Επίσης, είναι ύπουλο γιατί ξέρουν ότι είναι η πιο δύσκολη ώρα και πάνε και βάζουν το πιο δύσκολο μάθημα του 6μήνου. Ξέρω πώς είναι, ξέρεις πώς είναι και εύχεσαι να μην το ξαναζήσεις ποτέ ξανά στη ζωή σου.

Εξεταστική
Με την αξία της η εξεταστική έχει τη δεύτερη θέση στη κατηγορία. Μπορεί να συμβαίνει τρεις φορές το χρόνο αλλά  είναι αρκετές για να σε στιγματίσουν και να σε κάνουν να νιώσεις μεγάλη απογοήτευση για τη ζωή σου, δημιουργώντας σου ερωτήματα όπως τι είναι ο άνθρωπος, υπάρχει τελικά ζωή μετά το θάνατο, να ξεκινήσω νέα σειρά κ.ο.κ

Ζόρικες καταστάσεις
Ζόρικες  καταστάσεις ζούμε συχνά πυκνά στη σχολή και χρειαζόμαστε πολύ καφέ. Αλλά τι εννοώ με τη φράση αυτή; Λοιπόν, μπαίνεις στο μάθημα χαρωπά χαρωπά και τι βλέπεις; Το φίλο σου χάλια! Ναι, μόλις χώρισε. Έχει πολλά να σου πει για το τι έγινε χτες το βράδυ, γιατί χώρισε τόσο ξαφνικά και χωρίς να μιλήσεις καν παίρνεις 2 καφέδες (και τους δυο για σένα εννοείται).

#2 εξοδοι

Οι έξοδοι για καφέ καλώς ή κακώς, όσο απλοί και να ακούγονται, προϋποθέτουν ένα ολόκληρο πλάνο, μια στρατηγική για να φτάσεις τελικά σε έναν σκοπό. Πριν πεις «μα καλά τις μας λέει τώρα» θέλω να σε προλάβω και να σου δώσω μερικά παραδείγματα που η παραπάνω πρόταση είναι αληθής.

Ραντεβού
Φυσικά και στη πρώτη θέση σε αυτή τηn κατηγορία είναι τα ερωτικά ραντεβού. Δε θέλει το ραντεβού προετοιμασία; Αν είσαι γυναίκα θα με καταλάβεις απόλυτα. Είναι μια ιδιαιτέρως επίπονη διαδικασία όπου πρέπει να υπολογίσεις και να προβλέψεις την απάντηση του άλλου και να έχεις ήδη προετοιμάσει την επόμενη ερώτηση στο μυαλό σου. Σου ακούγεται περίπλοκο; Στη πράξη είναι ακόμα περισσότερο!

Φίλοι
Οι έξοδοι με τους φίλους μας είναι απλώς για ένα χαλαρό καφεδάκι έτσι; Μέγα λάθος! Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις όπου μια έξοδος για καφέ έχει κανονιστεί ειδικά για κουτσομπολιό! Το κουτσομπολιό θέλει επιχειρήματα, να σκεφτείς τι έκανε ο άλλος στο τάδε μέρος με τη τάδε παρέα και χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης. Αυτό ισχύει και για σας αγόρια γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αν πιάσετε το φτυάρι, δεν το αφήνετε ποτέ!

Πότε ένας φοιτητής χρειάζεται έναν καλό καφέ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top