Σούξου -Μούξου

Πότε είναι η σωστή στιγμή να κοινοποιήσεις τη σχέση σου

Ο άνθρωπος από τη φύση του είναι ον κοινωνικό και ον που θέλει να κάνει διαφήμιση του εαυτού του και της ζωής του. Πάμε τώρα σε πιο συγκεκριμένες καταστάσεις. Ξεκινάς μια νέα σχέση και εφόσον ζούμε πλέον στην εποχή που διέπεται και κυριαρχείται από το διαδίκτυο θα θελήσεις να τη γνωστοποιήσεις σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που έχεις προφίλ. Θα θελήσεις να γεμίσεις όλα τα προφίλ σου με φωτογραφίες και με στιγμές από τον άνθρωπο που είστε μαζί και έπειτα αναρωτιέσαι, «Μα κάτσε, μπορώ να το κάνω; Δεν είμαστε τόσο καιρό μαζί».

Αγαπητέ και αγαπητή αναγνώστρια, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως δεν υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για να γνωστοποιήσεις τη σχέση σου. Και δεν μπορεί να υπάρξει γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός. Δε γίνεται να υπάρξει κάποια κοινή πεπατημένη για το πότε πρέπει να γίνει. Εξάλλου ο καθένας έχει και διαφορετικά κίνητρα. Άλλος, παραδείγματος χάριν, μπορεί να το κάνει για να οριοθετήσει τα χωράφια του, άλλος για να δείξει την νέα του κατάκτηση και πάει λέγοντας. Σίγουρα δεν είναι και λογικό να το γνωστοποιείς την πρώτη κιόλας μέρα αλλά είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και προσωπικότητας.

Για αυτό αν θες και εσύ να γνωστοποιήσεις την σχέση σου κάν’ το, από την στιγμή βέβαια που θέλει και ο άλλος. Μην έχεις κολλήματα και κόμπλεξ και μη θέτεις τέτοια ερωτήματα στον εαυτό σου γιατί απλώς δεν υπάρχει η σωστή στιγμή.

Πότε είναι η σωστή στιγμή να κοινοποιήσεις τη σχέση σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top