Daily Yang

Ψάχνεις δουλειά; Εδώ θα βρεις!

Ξυπνάς πρωινό Δευτέρας, έπειτα από ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο και πίνεις ζεστό καφέ. Η τέλεια στιγμή της ημέρας για να ξυπνήσεις για τα καλά, αφού κάνοντας ένα scroll down οι ευκαιρίες καριέρας που θα δεις πραγματικά θα σε “ξυπνήσουν”. Αν ακόμα δεν πιστεύεις ότι πίνοντας τον πρωινό σου καφέ μπορείς και να βρεις δουλειά, αρκεί μια ανάγνωση για να σε πείσει!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να ενημερώνεσαι για νέα events και σεμινάρια κάνε τώρα την εγγραφή σου!

Customer Sales Agents @Mellon Group of Companies

Θέλεις να γίνεις μέλος μιας επιτυχημένης ομάδας; Σου αρέσει να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και να εξελίσσεσαι επαγγελματικά; Έλα σήμερα να ξεκινήσεις μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές πολυεθνικές! Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών, των υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης καθώς επίσης και των υπηρεσιών business process outsourcing. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Support Engineer @NOVART PIGI AEBE

Η Novart AEBΕ με έδρα την Κηφισιά,  είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία  στον τομέα των Θερμοϋδραυλικών, Ενεργειακών Συστημάτων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με παρουσία 42 χρόνων στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της και με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της,  επιθυμεί να προσλάβει Μηχανικό για το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

C# .Net Developer @managinng.com

Η εταιρία managinng.com, στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων λειτουργιών και υπηρεσιών της ξενοδοχειακής cloud πλατφόρμας της, αναζητά C# .Net Developers. Απαραίτητα προσόντα ιδανικού υποψηφίου είναι τα ακόλουθα: άριστη γνώση ανάπτυξης web εφαρμογών σε C# .NΕΤ και Microsoft SQL Server, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε web development με τεχνολογίες C# .NET, αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και δυναμική προσωπικότητα και εξοικείωση σε back-end αλλά και front-end εργασίες. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ENTERSOFT ERP Consultant @KnowHow Consulting Ltd

Η Know how Consulting είναι μια πελατοκεντρική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών Πληροφορικής. Αποτελεί Platinum Partner της ENTERSOFT και EPSILONNET. Με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά, με ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, μετατρέπει την γνώση της σε επιχειρηματικό όφελος των πελατών της. Η  Know how Consulting LTD ενδιαφέρεται να προσλάβει  Junior Entersoft ERP Consultant! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales [email protected] @Interamerican

Η Interamerican είναι ελληνική ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στις υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Αν επιθυμείς να βρεθείς δίπλα στους καλύτερους, αυτή η θέση σου ταιριάζει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Digital Marketing and Social Media Assistant @SATO AE

H SATO AE ιδρύθηκε το 1964 με τη μετατροπή της ομορρύθμου εταιρείας ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΕΛΛΑΣ ΟΕ. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μαρούσι-Αττικής. Ο όμιλος SATO δραστηριοποιείται στην αγορά επίπλου γραφείου στην οποία κατέχει ηγετική θέση, με το brand Sato Office Systems, ενώ έχει δυναμικά διεισδύσει και στην αγορά επίπλου σπιτιού, με το επώνυμο brand ΕNTOS. Πως θα σου φαινόταν η ιδέα τα διαχειριστείς τα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό της SATO; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developer @VELA digital

Από τα τέλη του 2011 η VELA digital έχει πολύ δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά και από τα μέσα του 2012 και στο εξωτερικό- παρέχοντας μία σειρά από, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η εταιρία μας επιθυμεί να προσλάβει Web Developer. Η καριέρα  που θες σε περιμένει εδώ! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software Support @GNT SA

Η GNT ειδικεύεται στην ανάπτυξη IT projects για εταιρείες και ειδικότερα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Θέλοντας να διευρύνει την ομάδα της, αναζητά τον επόμενο νέο που θα καλύψει τη θέση του Software Support. Θες να είσαι εσύ; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Assistant Technical Project Manager @DevelopGreece

Η Develop Greece είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία Digital Business Development & Strategic Web Design που ειδικεύεται στην Κατασκευή Ιστοσελίδων, Προώθηση Ιστοσελίδων, Inbound Marketing. Στη Develop Greece αναπτύσσουν προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες, ώστε να κατανοήσουν σε βάθος τις απαιτήσεις τους. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μπορούν να  εξασφαλίσουν μία επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Αναζητούν ανθρώπους που έχουν πάθος με την τεχνολογία, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες ιδέες. Αν το όραμά σου ταυτίζεται με το δικό τους, τότε κάνε την αίτησή σου και γίνε Assistant Technical Project Manager!

Από την πρώτη μέρα η ομάδα της Develop Greece θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις του ρόλου. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Full Stack Developer @Stackmasters

H Stackmasters προσφέρει πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες υπολογιστικών υποδομών στο cloud σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρείας αναζητά τον επόμενο Full Stack Developer! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου τώρα και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη!


Ψάχνεις δουλειά; Εδώ θα βρεις!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top