Daily Yang

Ψάχνεις για δουλειά; Τσέκαρε 10 νέες θέσεις εργασίας

Επιθυμείς να βρεις μια θέση εργασίας που θα σου πάρει κυριολεκτικά και μεταφορικά τα μυαλά; Θες οι κόποι σου να ανταμείβονται και να εξελίσσεσαι συνεχώς σε ένα δυναμικό και νεανικό περιβάλλον; Τότε οι παρακάτω 10 νέες εταιρείες είναι ακριβώς αυτό που αναζητάς!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

E-shop Administrator @Bodytalk

Πως θα σου φαινόταν να γίνεις μέλος της πιο αθλητικής marketing ομάδας; Από το 1996 που η Bodytalk σχεδιάζει και παράγει αθλητικά ρούχα, διατηρεί πολύ ξεκάθαρη θέση για το τι πρέπει να πρεσβεύει η γυμναστική στη ζωή μας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Advisor @Carpisa

Είσαι επικοινωνιακός και σου αρέσουν οι πωλήσεις, στην Carpisa βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! Ιδρύθηκε το 2001 στην Ιταλία και μέσα σε λίγα χρόνια αναδείχθηκε σε εμπορικό φαινόμενο, δημιουργώντας ένα από τα κορυφαία δίκτυα λιανικής πώλησης ανά τον κόσμο, στο χώρο της τσάντας και των αποσκευών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Telesales Advisors @Universal Avenue Greece S.M.P.C.

Η Universal Avenue Greece S.M.P.C. είναι κορυφαίος όμιλος εταιρειών πληροφορικής και προϊόντων τεχνολογίας στην ελληνική αγορά με πάνω από 250.00 ενεργούς πελάτες-επιχειρήσεις, η οποία αναζητά για λογαριασμό πελάτη της, ενθουσιώδεις νέους και νέες, να εργαστούν ως Inbound και Οutbound Telesales Advisors. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Startup Leaders @Interamerican

Γίνε μέλος της πιο δυναμικής ομάδας και εκπαιδεύσου πλάι σε επαγγελματίες του κλάδου! Η Interamerican είναι ελληνική ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στις υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Η έδρα της είναι στο Μαρούσι της Αττικής. Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, διεθνή ασφαλιστικό όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

IT SUPPORT SPECIALIST @VOI NOI

Η αλυσίδα υποδημάτων Voi & Noi στo πλαίσιο της συνεχούς αναπτυξιακής πορείας της αναζητά άτομο για το τμήμα μηχανογράφησης. Η αποστολή σου; Να συμβάλλεις στην ομαλή και απρόσκοπτη εργασία των υποδομών και των πληροφοριακών συστημάτων μέσα από την οργάνωση, τον συντονισμό και τη διεκπεραίωση μιας σειράς υποστηρικτικών εργασιών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ @Next Line

Η εταιρεία Next Line, επίσημος συνεργάτης της Elpedison, με έδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,

αναζητά να προσλάβει άμεσα άτομα για την στελέχωση νέου τμήματος με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών ηλεκτρικού ρεύματος μέσω τηλεφώνου. Η εργασία αφορά μόνιμη πρωινή, 6ωρη, πενθήμερη, απασχόληση στα γραφεία της. Σε ενδιαφέρει; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graphic Designer @MonteNapoleone

Σου αρέσει η ανδρική μόδα και είσαι παθιασμένος/η Graphic Designer; Η εταιρία MonteNapoleone, που μετρά περισσότερα από 20 έτη στο χώρο της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, σχεδιάζει, δημιουργεί και κατασκευάζει ολοκληρωμένες ενδυματολογικές προτάσεις που απευθύνονται στο σύγχρονο άνδρα και προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες του με στυλ και άποψη. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Control room operator @Wootis S.A.

Ο υποψήφιος θα αναλάβει σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα της εταιρίας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά την απομακρυσμένη παρακολούθηση Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ, τον εντοπισμός δυσλειτουργιών / βλαβών, τον τηλεχειρισμός εγκαταστάσεων, τη διατήρηση ticketing συστήματος, την ανάλυση και προετοιμασία αναφορών. Είσαι έτοιμος/η; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πωλήσεις για μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών @Teleperformance Greece

Η πολυεθνική εταιρία απασχολεί 8.200 εργαζομένους στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες για διαχείριση social media και υποστήριξη για gaming. Οι εργαζόμενοί της προέρχονται από 91 εθνικότητες και υποστηρίζουν 36 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, διαμορφώνοντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Η θέση εργασίας αφορά πλήρη απασχόληση με αντικείμενο την τηλεφωνική πώληση σε υπάρχον πελατολόγιο για τον μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ @Green Promotion & Sales

Η Green promotions and sales η οποία δραστηριοποιείται 11 χρόνια στο χώρο Direct Marketing και την προώθηση πωλήσεων αναζητά εξωτερικούς πωλητές για λογαριασμό του μεγαλύτερου ιδιώτη Παραγωγού και Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!


Ψάχνεις για δουλειά; Τσέκαρε 10 νέες θέσεις εργασίας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top