Daily Yang

Ψάχνεις για εργασία; Έχουμε κάποιες προτάσεις για σένα!

Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου, έχεις ήδη κάποια εργασιακή εμπειρία και θέλεις να αναπτύξεις τις ικανότητές σου; Δεν έχεις ακόμα κάποια εμπειρία, αλλά έχεις όρεξη για μάθηση και εξέλιξη; To CollegeLink βοηθάει νέους στα πρώτα τους εργασιακά βήματα και παρακάτω σου παρουσιάζει 10 θέσεις εργασίας σε ισχυρές και καινοτόμες εταιρείες. Εάν δεν βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει δες όλες τις ευκαιρίες καριέρας εδώ!

#1 Office worker @ KORELKO DISTANCE
Είσαι φοιτητής Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ και αναζητάς πρακτική άσκηση; Σου έχουμε την λύση! Η εταιρεία Korelko Distance είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και αναζητά Office worker για υποστήριξη οικονομικών και λογιστικών θεμάτων, υποστήριξη σε εργασίες για το κέντρο εγγραφών και το οικονομικό τμήμα, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

#2 B2B Sales Representative @ Sugar World – Aliprantis Ltd
Η εταιρεία Sugar World, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προϊόντων διακόσμησης για γλυκά στην Ελλάδα, αναζητά B2B Sales Representative για διαχείριση τηλεφώνων, συλλογή παραγγελιών, φροντίδα για την εξυπηρέτηση των πελατών και ενασχόληση με τις πωλήσεις. Εάν λοιπόν προέρχεσαι από αντικείμενο πωλήσεων, είσαι ενεργητικό, κοινωνικό άτομο και σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, κάνε την αίτησή σου!

#3 Graphic Designer @ kovald
Θέλεις να εργαστείς σε εταιρεία e-Business σε Marketing και Consulting; Η εταιρεία Kovald, αναζητά Graphic Designer, με πτυχίο σε αντίστοιχο κλάδο, εξαιρετική γνώση σε Photoshop & Illustrator και καλή χρήση των ελληνικών και των αγγλικών για την ενασχόληση με θέματα branding (δημιουργία logo, packaging, flyers, posters,κτλ.) και σχεδιασμό banners για Digital Marketing (Social Media, Eshop Banners, Google AdWords Campaigns). Κάνε τώρα την αίτησή σου!

#4 Junior Full Stack PHP Developer @ Intelligent Media LTD
Είσαι Full Stack PHP Developer και κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον εργασιακό χώρο; Εάν γνωρίζεις PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX/JSON, MySQL/MariaDB και έχεις εργαστεί πάνω σε CMS development, μην αργείς κάνε αίτηση στην Intelligent Media LTD.

#5 ACCOUNTANT ASSISTANT – SECRETARY @ GLOBAL ADVISORY TAX SOLUTIONS
H Global Advisory Tax Solutions, μια από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των λογιστικών και φορολογικών συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα, ζητά να προσλάβει κοπέλα ηλικίας 30-40 ετών στη θέση Bοηθού Λογιστή, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες της. Εάν έχεις εμπειρία και εξοικείωση σε λογιστικά και εμπορικά προγράμματα ERP, προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο, είσαι συνεπής και υπεύθυνη, κάνε την αίτησή σου!

#6 Web Developer @ DNHOST IKE
Η DNHOST είναι μια δυναμική εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων & καταχώρησης domain names και αναζητά έμπειρο Web Developer που θα εργάζεται στην ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας για να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να αναπτύσσει προϊόντα που εκφράζουν το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας. Εάν έχεις καλή γνώση PHP, MySql και αρχιτεκτονικής MVC, JavaScript, jQuery, node.js, HTML, CSS, κάνε τώρα την αίτησή σου!

#7 Machinery assistant @ DIVING STATUS
Η εταιρεία Diving Status, αναζητά βοηθό μηχανής, με ηλικία κάτω από 30, με γνώσεις μηχανικού τόρνου και εργαλείων μηχανής. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου τώρα!

#8 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ @ Asfa-lyseon – Ethniki Asfalistiki
Αναζητώντας φιλόδοξους νέους ή νέες που ενδιαφέρονται να ασκήσουν ένα επάγγελμα που θα τους προσφέρει οικονομική ασφάλεια και σίγουρο μέλλον,η ασφαλιστική εταιρεία Asfa-lyseon – Ethniki Asfalistiki αναζητά άτομα με ισχυρή προσωπικότητα και αποφασιστικότητα, ανταπόκριση στις προκλήσεις της αγοράς, επιθυμία για εξέλιξη σαν νέοι ηγέτες σε αυτόν τον τομέα. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

#9 CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT [email protected] Teleperformance Greece
Στα πλαίσια επέκτασης του δυναμικού της, η εταιρεία Teleperformance Greece, αναζητά επικοινωνιακούς υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση στο τμήμα των πωλήσεων, μέσω εισερχομένων κλήσεων, για τον Μεγαλύτερο Πάροχο Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Εάν έχεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και γρήγορη πληκτρολόγηση, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα κάνε την αίτησή σου!

#10 Πωλητής Χονδρικής @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.
Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει νέο/νέα για το Τμήμα Πωλήσεων Χονδρικής για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την διαχείριση και διατήρηση υπάρχοντος πελατολογίου, ανάπτυξη νέου δικτύου συνεργατών, επαγγελματική παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας σε δυνητικούς πελάτες. Εάν έχεις άνεση στην επικοινωνία γραπτού και προφορικού λόγου, προσαρμοστικότητα σε δομημένο εργασιακό περιβάλλον, Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Office και προγράμματος ERP, κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!
Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Ψάχνεις για εργασία; Έχουμε κάποιες προτάσεις για σένα!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top