Daily Yang

Ρίξε μια ματιά σε αυτές τις 10 νέες θέσεις εργασίας!

Είσαι technology freak; Λατρεύεις το digital marketing; Ασχολείσαι με τα τουριστικά; Δεν έχεις προϋπηρεσία; Στο CollegeLink έχει από όλα ο μπαξές!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δεν έχεις προϋπηρεσία, είσαι ο άνθρωπός μας! @ Teleperformance Greece

Δεν έχεις εργασιακή εμπειρία και ακούς παντού να μιλούν για αυτή; Η Teleperformance Greece σε θέλει κοντά της και χωρίς προϋπηρεσία. Ειδικά εσένα που δεν έχεις εργαστεί ποτέ, ωστόσο θέλεις να δείξεις στον κόσμο πόσο επικοινωνιακός είσαι, σε θέλει περισσότερο! H Teleperformance Greece αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί πρόσφατα ως «Best Working Place» και ως “Best Multilingual Contact Center in Europe, 2017”. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρίας είναι οι άνθρωποι της, καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους. Αν, λοιπόν, επιθυμείς να εργαστείς σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον και να γεμίσεις τις κενές σελίδες του βιογραφικού σου στείλε την αίτησή σου τώρα!

Πολιτικός Μηχανικός / Αρχιτέκτονας @ Ecological Ltd

Η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες και η κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου Ecological Ltd το γνωρίζει καλά. Για αυτό αναζητά έναν νέο ή νέα Πολιτικό Μηχανικό/ Αρχιτέκτονα με εμπειρία οικοδομής, διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, άριστη γνώση αγγλικών, autocad 2d, MS office και outlook για να συμπληρώσει την ομάδα της. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Full-Stack Developer @ Useberry

Είσαι και εσύ λάτρης των προκλήσεων; Έχεις την ικανότητα να αξιολογείς καταστάσεις, να εντοπίζεις προβλήματα και να εξετάζεις τρόπους επίλυσής τους; Αν απάντησες φωναχτά ναι και στις δύο ερωτήσεις, τότε στείλε την αίτησή σου τώρα και βούτα στην ομάδα της Useberry που σε αναζητά για να κατασκευάσετε παρέα ένα καταπληκτικό προϊόν με διεθνή εμβέλεια!

Συνεργάτης Τμήματος Πωλήσεων @ GNOSIS ASSESSMENT HELLAS

Η εταιρεία Gnosis assessment Hellas A.E. www.tieexams.gr και www.classicesol.gr εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ Πιστοποιητικά Αγγλικών Test Of Interactive English (TIE) και Classic International Esol και διεξάγει εξετάσεις για υποψηφίους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση των παραπάνω πιστοποιητικών. Στο πλαίσιο ανάπτυξής της η εταιρεία Gnosis Assessment Hellas ΑΕ επιθυμεί να προσλάβει συνεργάτη στο ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ για την περιοχή της Αττικής, ο οποίος θα καλύπτει και συγκεκριμένες περιοχές εκτός Αττικής. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Mid Level Full Stack Developer @ NetU Group

Tip της εβδομάδας για Mid Level Full Stack Developers: Πρώτον, λύνεις το πρόβλημα. Δεύτερον, γράφεις τον κώδικα. Τρίτον στέλνεις την αίτησή σου στην εταιρεία NetU Group! Η NetU είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η αποστολή της συνδυάζεται πάντα με τις εταιρικές της αξίες που διέπουν τόσο την αφοσίωση στο πελατολόγιό της όσο και τους κανόνες συμπεριφοράς των εργαζομένων της.

Υποστήριξη εμπορικού τμήματος @ Rosili Publishing House

Φανταζόσουν πάντα τον – επαγγελματικό σου – παράδεισο σαν ένα είδος βιβλιοθήκης; Είσαι απόφοιτος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Λογιστικής ή Μάρκετινγκ; Παίζεις την ελληνική και την αγγλική γλώσσα στα δάχτυλα; Έχεις ομαδικό πνεύμα, οργανωτικές ικανότητες και δυνατότητα τήρησης αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων; Αν ναι, τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να στείλεις τώρα την αίτησή σου στην εταιρεία Rosili Publishing House!

Web Developer @ GNT SA

Κάθε Web Developer είναι ένας συγγραφέας κωδίκων και ήρθε η ώρα να γράψεις και εσύ τη δική σου ιστορία! Γιατί, η G.N.T. Η Information Systems S.A. με χρόνια εξειδίκευση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού αναζητά Web Developer. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Στέλεχος Τμήματος Marketing @ 4 Seasons Bio

Η ζωή αποτελείται από στιγμές και η εταιρεία 4 Seasons Bio αναζητά αυτόν που θα δημιουργήσει και θα αναδείξει τις δικές της. Συγκεκριμένα, αναζητά έναν υποψήφιο για να στελεχώσει το Τμήμα Μάρκετινγκ. Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την δημιουργία εκδηλώσεων μας και θα αναλαμβάνει σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα μας την υλοποίηση του εσωτερικού μάρκετινγκ της εταιρείας καθώς και την αξιοποίηση των social media μας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Advertisement & Social Media Coordinator @ Vican

Η εταιρεία VICAN N. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Α.Ε, η οποία δραστηριοποιείται στον ιατροφαρμακευτικό χώρο πάνω από 40 χρόνια αναζητά έναν υποψήφιο για τη θέση Advertisement & Social Media Coordinator. Στις αρμοδιότητες της θέσης συμπεριλαμβάνεται η διαχείριση διαφημιστικών πλάνων, ο έλεγχος διαφημιστικών προγραμμάτων, ο συντονισμός και διαχείριση των Social Media και των sites της εταιρείας, καθώς και η οργάνωση και ο συντονισμός ενεργειών Marketing. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Υπάλληλος για τμήμα Κρατήσεων @ OIA MARE VILLAS

Το ηλιοβασίλεμα είναι η απόδειξη ότι και ένα τέλος μπορεί να είναι πολύ όμορφο. Όμως, η ανατολή από το ξενοδοχείο OIA MARE VILLAS είναι σίγουρα η απόδειξη ότι ένα νέο ξεκίνημα είναι το ομορφότερο! Για αυτό στείλε τώρα την αίτησή σου για τη θέση στο τμήμα κρατήσεων!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


Ρίξε μια ματιά σε αυτές τις 10 νέες θέσεις εργασίας!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top