Κοινωνικά

Saturday Night Live: το show που κάνει δύσκολη τη ζωή του Donald Trump

Μετά την ανάληψη της προεδρίας των Η.Π.Α από τον Donald Trump, έχει παρατηρηθεί ένας καταιγισμός σάτιρας και σχολιασμού απέναντι στο πρόσωπου του νέου προέδρου. Πράγματα που έχουν ειπωθεί, νέες ανακαλύψεις και μη, έρχονται στο προσκήνιο και αποτελούν τροφή για οποιοδήποτε είδος σχολιασμού και διακωμώδησης. Αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει και το Saturday Night Live. Ένα show που δυσκολεύει τη ζωή του Donald Trump, καθώς σατιρίζει συνεχώς τη ζωή του, την οικογένεια του και τη δουλειά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Donald Trump να εκφράζει επανειλημμένα το μίσος του για την συγκεκριμένη εκπομπή μέσω Twitter.

Μάλιστα, το SNL διακωμωδεί τον Donald Trump από το 1988, από την εποχή που ήταν μεσίτης αυτοκινήτων, παρουσιαστής του ριάλιτι The Celebrity Apprentice, μέχρι και την ανάληψη της προεδρίας. Συγκεκριμένα, τον έχουν αναπαραστήσει πέντε παρουσιαστές του SNL, ο Phil Hartman, o Darrell Hammond, o Jason Sudeikis, o Taran Killam και ο Alec Baldwin. Επίσης, το show προσφάτως έχει παρουσιάσει παρωδίες του Donald Trump όσον αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες και τα παιδιά του, καθώς και με διάφορα μέλη γραφείου από τότε που ανέλαβε ως Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος όμως φαίνεται να δυσαρεστείται με τη σάτιρα προς το πρόσωπο του και για αυτό το λόγο προσπαθεί να μειώσει την εκπομπή μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας την ως κάτι που δεν αξίζει να ειδωθεί, προκατειλημμένη και καθόλου αστεία, ενώ θεωρεί ότι η ηθοποιία του Baldwin (που αποτελεί την πιο πρόσφατη μίμησή του) δεν μπορεί να γίνει χειρότερη.

Πάντως η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και χιουμοριστικές της Αμερικής και έχουν συμμετάσχει σε αυτήν πολλοί διάσημοι προκειμένου να σατιρίσουν και να προσφέρουν θεάμα.

Saturday Night Live: το show που κάνει δύσκολη τη ζωή του Donald Trump
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top