Ομορφιά

Η σχολή ονυχοπλαστικής που μιλάνε όλοι στο Tik Tok. Όλοι οι λόγοι για να την προτιμήσεις

Το Tik Tok έχει μετατραπεί σε μια ατελείωτη “βιβλιοθήκη” από πληροφορίες παντός τύπου: από συνταγές και tips για να οργανώνεις το σπίτι σου, να βάφεσαι και να φτιάχνεις τα μαλλιά σου μέχρι υπηρεσίες που αξίζει να δοκιμάσεις και πολύ χρήσιμες κριτικές για σχολές. Το Tik Tok έχει απάντηση για κάθε τι που μπορεί να ψάχνουμε. Και όχι μόνο μια απάντηση. Αλλά ολόκληρο review. Οι χρήστες του Tik Tok μετατρέπονται σε reporters και reviewers και βλέποντας ένα μόνο βιντεάκι τους, μπορείς σε λιγότερο από 1-2 λεπτά να έχεις αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για αυτό που ψάχνεις. 

Πρόσφατα, μας έδωσε απάντηση για το ποια σχολή ονυχοπλαστικής στην Αθήνα να προτιμήσουμε και να εμπιστευτούμε. Όχι μία, όχι δύο, αλλά πάρα πολλές κοπέλες που πήγαν στη σχολή ονυχοπλαστικής Beauty-full Academy στη Νέα Ιωνία, μίλησαν στο Tik Tok για αυτή, είπαν την εμπειρία τους και μας ξενάγησαν στον χώρο της σχολής, ώστε να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα.

@maritaparas @beautyfullacademy ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Με παρουσία από το 2007 η Beauty-full Academy είναι μια σχολή, από την οποία έχουν περάσει περισσότεροι από 20.000 απόφοιτοι και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτή και για τους επαγγελματίες που τους έμαθαν την τέχνη της ονυχοπλαστικής. Επομένως, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αποτελεί την τοπ σχολή ονυχοπλαστικής. Οι ίδιοι οι σπουδαστές που εκπαιδεύτηκαν στη Beauty-Full Academy έχουν γράψει τις καλύτερες κριτικές σε Google και Facebook και υποστηρίζουν πως έκαναν την καλύτερη επιλογή! Και δεν έχουν άδικο. 

Πρόκειται για μια σχολή με τεράστια ποικιλία σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ευέλικτα τμήματα, με συνεχείς ενάρξεις τμημάτων, καταρτισμένους επαγγελματίες και ένα σύγχρονο χώρο, ο οποίος μετατρέπει τις σπουδές σε εμπειρία και ο οποίος είναι πλήρως εξοπλισμένος με τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια που θα σου χρειαστούν. 

@kakosaioutheodora @Beauty-full Academy ♬ πρωτότυπος ήχος – Κακοσαίου Θεοδώρα

Συγκεκριμένα, η Beauty-full Academy σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες σχολές:

  • Έχει μεγάλη ποικιλία τμημάτων, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η σχολή διαθέτει τμήματα που διαρκούν από 2 μήνες (τα εντατικά για το Full Pack) έως και 4 μήνες, ανάλογα με τον χρόνο του καθένα. Μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το πόσο γρήγορα θέλεις να βγεις στην αγορά εργασίας. 
  • Έχει ευέλικτα τμήματα, που σου δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσεις τις σπουδές σου με την απαιτητική καθημερινότητά του. Έχει τόσο πρωινά, όσο και απογευματινά τμήματα, ώστε να μπορέσεις να μάθεις την τέχνη της ονυχοπλαστικής, ακόμα και αν δουλεύεις ή έχεις άλλες υποχρεώσεις.  
  • Γίνονται συνεχώς νέες ενάρξεις μαθημάτων (κάθε 2 με 3 μήνες), ώστε να μπορείς να ξεκινήσεις μαθήματα όποτε το θελήσεις και να μην χάνεις χρόνο περιμένοντας τη νέα σεζόν. 
  • Είναι η μόνη σχολή που σου παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής των σπουδών με 4 άτοκες δόσεις με τη χρεωστική σου, χωρίς πιστωτική.
  • Είναι η μόνη σχολή ονυχοπλαστικής που στηρίζει έμπρακτα τη δια βίου μάθηση. Με κάθε full pack δίνει δώρο και τα educational videos, τα οποία είναι βιντεάκια με step by step οδηγίες από τους καθηγητές της σχολής, που μπορούν να βοηθήσουν τους σπουδαστές για την καλύτερη εκμάθηση διαφόρων τεχνικών. Είναι η μοναδική σχολή που δίνει βίντεο από το μάθημα για πάντα με unlimited access.
  • Οι καθηγητές είναι έμπειροι επαγγελματίες του χώρου και όλοι μιλούν με τα καλύτερα για αυτούς. Είναι πάντα εκεί για να σε κατευθύνουν και να λύσουν κάθε σου απορία. 
  • Στη Beauty-Full Academy παρέχουν όλο τον εξοπλισμό που θα σου χρειαστεί για τα μαθήματα. Στα περισσότερα πακέτα σπουδών παίρνεις δώρο ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό κιτ. 
  • Στην Beauty-full Academy κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τους σπουδαστές τους να βρουν σύντομα εργασία. Εκτός του ότι τους προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και την απαιτούμενη κατάρτιση, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, αναρτούν συχνά στο Instagram τους αγγελίες για θέσεις εργασίας που μαθαίνουν ότι είναι διαθέσιμες. 
  • Για όσους δεν χρόνο για δια ζώσης μαθήματα ή μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές εκτός Αθήνας, η Beauty-full Academy έχει δημιουργήσει και online live μαθήματα, στα οποία μπορείς να μάθεις το ίδιο καλά την τέχνη της ονυχοπλαστικής από το σπίτι σου.
  • Πέρα από τα live online μαθήματα, έχουν και τα recorded online courses, που είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα με τις βασικές γνώσεις περιποίησης άκρων, ώστε να μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει τα μαθήματα όποτε και όπου θέλει. 

 

@magdazygouri 💅🏻 thank you @beautyfullacademy #fyp #mpesfy #mpesfyp #nails ♬ Lofi – Domknowz

Και για να μην νομίζετε ότι λέμε υπερβολές, στη Beauty-full Academy δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν δοκιμαστικό δια ζώσης μάθημα, ώστε να δεις αν η σχολή και ο τρόπος διδασκαλίας σου ταιριάζει.

Παρακάτω σου έχουμε επιγραμματικά όλα όσα θα μάθεις στο Full Pack σεμινάριο ονυχοπλαστικής της Beauty-full Academy: 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την σχολή ονυχοπλαστικής που προτείνουν όλοι, μπορείς να βρεις εδώ

Η σχολή ονυχοπλαστικής που μιλάνε όλοι στο Tik Tok. Όλοι οι λόγοι για να την προτιμήσεις
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top