Daily Yang

Σιχαμένες συζητήσεις που κάνουμε οι φίλοι μεταξύ μας

Νομίζω μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως το πρόσωπο που δείχνουμε στον έξω κόσμο, στα επαγγελματικά ραντεβού, στο Τίντερ ή στα οικογενειακά τραπέζια, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαστε μπροστά στους πιο κοντινούς μας φίλους. Ο χρόνος με τους φίλους μοιάζει συχνά σαν αναγκαία κάθαρση από το πιο πολιτισμένο, πιο κοινωνικό μας κομμάτι. Είμαστε κάφροι με τους φίλους μας για να ξεδίνουμε και να είμαστε κοινωνικά αποδεκτοί κι ευπαρουσίαστοι στον έξω κόσμο. Καλά μέχρι εδώ;

Έχοντας τα παραπάνω κατά νου και με φόβο να μη μου ξαναμιλήσει ποτέ κανείς, θα αναφερθώ στα πιο σιχαμένα πράγματα που συζητάμε με την παρέα μας.

1/ Περίοδος
Απομακρύνατε από την οθόνη τους straight άντρες που διατείνονται ότι είναι οι μεγαλύτεροι κάφροι του γαλαξιακού συστήματος και μόλις ακούνε τη λέξη «περίοδος», λιποθυμούν. Περίοδος, αίμα, βλέννα, μήτρα, πώς το λένε! Τα συζητάμε όλα αυτά με τουλάχιστον μια φίλη κάθε μήνα από όταν ήμασταν 11.

2/ «Δεν έκανα ντους»
-Να κάνω μπάνιο δεν προλαβαίνω. Να λουστώ μόνο.
-Δε προλαβαίνεις ρε συ, πρέπει να φύγουμε. Μια χαρά είναι τα μαλλιά σου.
-Τι μια χαρά, 3η μέρα άλουστη. Μου τελείωσε και το dry shampoo. Περίμενε, δύο λεπτά θα κάνω.
– Χαζή είσαι; Βάλε λίγη ταλκ. Αν δεν έχεις πιάνει και το αλεύρι. Και ρίξε λίγη κολόνια από πάνω.

Από φίλες έχω μάθει τα μεγαλύτερα τρικ ψευδο-υγιεινής

3/ Σωματικές εκκρίσεις και κάθε λογής ξαλάφρωμα
Αυτό που όλοι περιμένατε να βρείτε στη λίστα με το που διαβάσατε τον τίτλο. Ιδρώτας, εμετός, κατούρημα, χέσιμο και όλα τα σχετικά, είναι εδώ. Όπως είναι παρόντα και σε τόσες συζητήσεις μας και μην κάνετε ότι δεν το περιμένατε.

4/ Συζητήσεις περί σεξ
Οι καλοί φίλοι μοιράζονται τις σεξουαλικές τους εμπειρίες με τους φίλους τους. Δεν το λέει κανείς, ήταν απλά πάσα για να προχωρήσω στο επόμενο θέμα. Όσοι τέλος πάντων αναλύουμε τις ερωτικές μας περιπτύξεις με τους φίλους μας- και ειδικά αυτές που δεν είχαν happy end- θα έχουμε βρεθεί αρκετές φορές στη θέση, όπου πρέπει να αναφερθούμε σε κάποια πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια, χωρίς την οποία δε θα μπορούσε να σταθεί η όλη ιστορία. Και τι να κάνουμε που αυτή η μικρή λεπτομέρεια, το κλου του όλου πράγματος είναι παράλληλα και το πιο graphic content της ιστορίας; Θα το αναφέρουμε ο/η φίλος/-η θα κάνει «ιου» , κατά πως ορίζει το πρωτόκολλο, όπου στη συγκεκριμένη περίπτωση το «ιου» σημαίνει απλά «συνέχισε».

5/ Ασθένειες και συμπτώματα
Όταν προσπαθείς να αποφύγεις την ουρά στα επείγοντα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Όταν δεν είσαι σίγουρη αν οι συγκεκριμένοι πόνοι περιόδου θέλουν γιατρό ή εξορκιστή. Τότε το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αναλύσεις εκτενώς την κατάστασή σου στους φίλους σου, ακόμη κι όταν δεν χρειάζεσαι τη βοήθειά τους. Υποφέρεις τόσο που θέλεις να τους αναφέρεις όλες τις αηδιαστικές λεπτομέρειες για να βασανιστούν κι αυτοί. Στην καλύτερη περίπτωση να έχουν δει και μια ντουζίνα κύκλους Grey’s Anatomy, να μας πουν τι έχουμε πριν το ΙΚΑ. Αν έτυχε να αρρωστήσετε δε την ίδια περίοδο και να εμφανίζετε τα ίδια συμπτώματα, είναι τουλάχιστον πιο παρήγορο. Θα ξεχάσω εγώ την κολπίτιδα που είχαμε περάσει με την κολλητή μου όταν συγκατοικούσαμε, που δίναμε αναφορά η μια στην άλλη μετά από κάθε πλύση με τσάι; Δε θα ξεχάσω! Κι ούτε αυτή, τώρα που της το θύμισα.

Σιχαμένες συζητήσεις που κάνουμε οι φίλοι μεταξύ μας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top