Σούξου -Μούξου

Σκέψεις που ΚΑΘΕ γυναίκα κάνει όταν βαριέται στο κρεβάτι μαζί σου

Τον βλέπεις και λες «Ναι, αυτός θα είναι το καλύτερο σεξ της ζωής μου!», αλλά μάπα το καρπούζι τελικά. Χίλιες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου που είναι άσχετες με την στιγμή. Κακώς βέβαια, αλλά στην τελική δεν φταις κιόλας. Σκέψεις που σίγουρα θα έχεις κάνει και εσύ φίλη μου κατά τη διάρκεια ενός βαρετού σεξ είναι οι εξής:

#1 Πρέπει να πάω κομμωτήριο

Άκυρη η στιγμή εντελώς, αλλά μία που δεν έχεις το feeling της στιγμής, κάτι που θυμάσαι ότι έχει βγει η ρίζα και πρέπει να πας να ανανεώσεις και το χρωματάκι. Άσε που τώρα που το σκέφτεσαι θες να πας να φτιάξεις και το νυχάκι μαζί.

#2 Άραγε έκλεισα τον θερμοσίφωνα;

Πήρα τα σκουπίδια; Σκέψου πόσο βαριέσαι που σκέφτεσαι τον θερμοσίφωνα και τα σκουπίδια. Απαπα..

#3 Σε πόση ώρα τελειώνει;

Σκέψη που είναι πλήγμα για τον αντρικό εγωισμό του και καλύτερα να μην την μάθει ποτέ. Προσποιήσου και κάνε το όσο πιο πιστευτό γίνεται, χωρίς το παρακάνεις.

#4 Λες να το παρακάνω με τα βογγητά;

Μωρέ λες; Σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι. Για να είσαι σίγουρη ότι δεν φαίνεται, λέμε τώρα σε περίπτωση που, περιόρισε τα πολλά και δυνατά βογγητά ή βεβιασμένα λόγια.

#5 Το ταβάνι θέλει βάψιμο

Επίσης, αυτό το χρώμα θα πήγαινε πολύ με τα έπιπλα του σπιτιού. Κλασική σκηνή: βαριέσαι και κοιτάς να ταβάνι και τον χώρο γύρω σου. Θες κάπως να απασχολείς τον εαυτό σου, οπότε σκέφτεσαι διαφορά άσχετα για το δωμάτιο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Γενικά ό,τι πιο άσχετο υπάρχει και όχι αυτά που πρέπει.

#6 Τι φάτσα είναι αυτή;

Όλες έχουν περάσει από κάποιον παρτενέρ που έπαιρνε γελοίες εκφράσεις. Αν δεν έχεις περάσει να ξέρεις πως θα περάσεις κάποια στιγμή από κάποιον τέτοιον.

#7 Τι; Τώρα πρέπει να ανέβω από πάνω;

Μα βαριέμαι… Ας σκεφτώ άλλη στάση. Βρήκα ποια θα κάνουμε, μην με πει και τεμπέλα.

Ακόμα καλύτερο θα ήταν να πάρεις τα ηνία και να δείξεις τι σου αρέσει και τι όχι. Όχι απλά να κάθεσαι έτσι, χωρίς να κάνεις τίποτα και απλά να περιμένεις πότε θα τελειώσει το όλο «μαρτύριο».

Σκέψεις που ΚΑΘΕ γυναίκα κάνει όταν βαριέται στο κρεβάτι μαζί σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top