Ομορφιά

Spray Tan: 5 λόγοι για να επενδύσετε σήμερα στην πιο κερδοφόρα υπηρεσία ομορφιάς

 

Όσοι δραστηριοποιούνται στην αγορά της ομορφιάς και της περιποίησης έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την πρόκληση της αύξησης της ροής εσόδων τους. Στις μέρες μας, τα σαλόνια ομορφιάς, οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες αισθητικής και τα κομμωτήρια αναζητούν «έξυπνες» υπηρεσίες που θα κερδίσουν τους πελάτες τους και θα εκτονώσουν την κερδοφορία τους και είναι αντιπροσωπευτικές του όρου value for money, όπως το spray tanning.

Αν σκέφτεστε ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, μία τέτοια υπηρεσία δεν έχει να προσφέρει στην επιχείρηση σας, σκεφτείτε μόνο ότι όλο και περισσότερες γυναίκες και άνδρες αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο, θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία τους. Αυτό το κοινό είναι οι εν δυνάμει πελάτες σας που αποζητούν ασφαλή βαθύ τροπικό μαύρισμα, όμοιο με αυτό που θα είχαν από την έκθεση τους στον ήλιο. Και για να είστε σε θέση να το κερδίσετε, θα πρέπει να επενδύσετε σε εξοπλισμό, εκπαίδευση και προϊόντα, να δοκιμάσετε, να απορρίψετε και να καταλήξετε στην εταιρεία που θα σας προσφέρει όχι μόνο το καλύτερο σύστημα αλλά και το καλύτερο αποτέλεσμα. Όμως για έναν επιχειρηματία ο χρόνος είναι χρήμα, για αυτό και εμείς βρήκαμε το σύστημα spray tan για τον σύγχρονο επαγγελματία, με το μικρότερο κόστος και την εγγυημένη ποιότητα της Norvell, leader στην παγκόσμια αγορά.

Γιατί να επιλέξω το σύστημα Norvell Jet Bronzing

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματική επένδυση με μικρό κόστος και άμεση απόσβεση, έχει κερδίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελματιών του τομέα ομορφιάς και περιποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με βάση την επιλογή πέντε κορυφαίων εμπορικών προϊόντων spray tan, η Norvell κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας σε Αμερική και Ευρώπη από τους επαγγελματίες που έχουν ή θέλουν να προσθέσουν στον κατάλογο των υπηρεσιών τους το spray tan. Και δεν είναι τυχαίο. Ο στόχος της εταιρείας ήταν εξαρχής να παρέχει στον επαγγελματία Spray Tan Artist μία υπηρεσία που δε θα τον διαψεύσει και θα ενισχύσει την σχέση του με τον πελάτη.

Γιατί είναι καλύτερο από τους ανταγωνιστές της κατηγορίας του;

Η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός ότι τα προϊόντα της Norvell προσφέρουν μαύρισμα ίδιο με αυτό που θα αποκτούσε κανείς από την έκθεση του στον ήλιο. Πώς; Χάρη στην ειδική σύνθεση τους η οποία βασίζεται 100% σε φυσικά, οργανικά και anti-orange συστατικά, μείγμα βοτάνων και φρούτων και φυσικού χρώματος DHA (είναι μη τοξικό συστατικό το οποίο προέρχεται από τη ζύμωση του ζαχαροκάλαμου με γλυκερίνη). Η φυσική σύσταση ενισχύει όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την εμπειρία, καθώς όλα τα προϊόντα μυρίζουν ευχάριστα χωρίς να δημιουργούν δυσφορία στον πελάτη.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Norvell έχει δημιουργήσει μία γκάμα προϊόντων για τον επαγγελματία, ώστε να έχει στη διάθεση του το ιδανικό προϊόν ψεκασμού για κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας, ώστε να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες spray tan με ασφάλεια και 100% επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Norvell είναι η μόνη εταιρεία που φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια το αποτέλεσμα αλλά και τη διατήρηση της υγείας του δέρματος του πελάτη.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που σχεδόν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι το μαύρισμα δεν είναι από την έκθεση στον ήλιο.

Αρκεί να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με τέσσερα άλλα κορυφαία brands spray tan, το 100% των επαγγελματιών λένε ότι η Norvell είναι η #1 επιλογή για την επιχείρησή τους ενώ το 98% των Spray Tan Artists επιλέγουν αποκλειστικά τη Norvell και για προσωπική τους χρήση.

Ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός

Το starter kit που παρέχει η Norvell είναι ιδανικό για όλους όσους θέλουν να εξελίξουν την επιχείρηση τους και να εκτονώσουν την κερδοφορία της από την πρώτη μέρα χωρίς τις πολυέξοδες επενδύσεις σε εξοπλισμούς και πολύωρα σεμινάρια εκπαίδευσης.

Με την παραλαβή του starter kit, θα έχετε σας χέρια σας όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την απόσβεση της επένδυσης σας στις 20 κιόλας εφαρμογές, παράλληλα με την απαραίτητη ενημέρωση και εκπαίδευση από την ομάδα της Norvell Greece.

Το πακέτο περιλαμβάνει τον μηχανισμό ψεκασμού (αερογράφo), 1 λίτρο μείγματος, τη φορητή καμπίνα και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Ο μηχανισμός ψεκασμού είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να παρέχει πλήρη έλεγχο στις κινήσεις σας και στην εφαρμογή του προϊόντος, είναι ελαφρύς ώστε να μην επιβαρύνονται οι καρποί και εύκολος στη μεταφορά του.

Το ένα λίτρο του ειδικού μείγματος είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε με μικρή ποσότητα στο ένα γέμισμα να μπορείτε να προσφέρετε μια full body spay tan συνεδρία.

Η φορητή αναδιπλούμενη καμπίνα εκτός από τη δυνατότητα να μεταφέρεται την επιχείρηση σας όπου εσείς θέλετε, διαμορφώνει το χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα χρήματα.

Τα αξεσουάρ, όπως τα ειδικά pats για τα πόδια, τα γάντια για απολέπιση και απομάκρυνση της υγρασίας από την επιδερμίδα, και τα σκουφάκια, αναβαθμίζουν την εμπειρία του spray tan σε άκρως επαγγελματική υπηρεσία.

Σκεφτείτε ότι μπορείτε να προσφέρετε μια 15 λεπτη υπηρεσία, με το χρόνο εφαρμογής να μειώνεται όσο αποκτάτε εξοικείωση με την διαδικασία του ψεκασμού, και να κερδίζετε τον πελάτη από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, με το αποτέλεσμα να είναι τόσο εντυπωσιακά φυσικό.

Πού θα το βρω

Μπορείτε να απευθυνθείτε στη Norvell Greece για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και την προσφορά για το starter kit.

Στείλτε μήνυμα εδώ για να μάθετε περισσότερα

Spray Tan: 5 λόγοι για να επενδύσετε σήμερα στην πιο κερδοφόρα υπηρεσία ομορφιάς
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top