Σούξου -Μούξου

Σταμάτα να με φλερτάρεις εάν δεν θες σχέση μαζί μου

Μπορείς να το πεις το σύνδρομο του «δεν ξέρω τι θέλω» ή του «ναι μεν μου αρέσεις αλλά…» ή όπως τέλος πάντων θέλεις. Όπως και να το ονομάσεις, το σίγουρο είναι ότι το έχεις βρει μπροστά σου, έστω και μία φορά στη ζωή σου. Το ίδιο σίγουρη και αναμενόμενη είναι και η αποκωδικοποίηση αυτού του συνδρόμου, ακόμη και εάν εσύ θέλεις να κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις ή να του δίνεις το ωραιοποιημένο περιεχόμενο που θα ήθελες να έχει. «No relationship, no problem» το μήνυμα που θέλει να σου δώσει με έμμεσο και άκρως ευγενικό τρόπο για να μην χαλάσει και την εντύπωση που σου δημιούργησε.

Όλα ξεκινούν από ένα μήνυμα που θα σου στείλει στο facebook, από μια τυχαία (αλλά μοιραία) συνάντηση με έναν τύπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον αμοιβαίο αλλά μέχρι εκεί προς το παρόν. Αυτός δεν ξέρει σε τι φάση βρίσκεσαι ή τι είναι αυτό που ζητάς στο προσωπικό τομέα σε αυτή την περίοδο της ζωής σου. Όπως και εσύ δεν γνωρίζεις πώς στο καλό εμφανίστηκε τώρα αυτός εδώ και τι ακριβώς θέλει. Συνηθισμένο φαινόμενο και τα πράγματα λογικά μέχρι εδώ. Τα ζόρια αρχίζουν όταν αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις της άλλης πλευράς και αυτές δεν συνάδουν με τις δικές μας.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να είσαι στη φάση «νιώθω έτοιμη να μπω σε μια καινούργια σχέση». Έχει περάσει αρκετό διάστημα από τον χωρισμό σου, απόλαυσες τη μοναξιά της ελεύθερης και ωραίας, πέρασες ίσως καλά με κάνα δυο νέες γνωριμίες, έζησες λίγη από τη γλύκα του «friends with benefits», άρα αναμενόμενο να νιώθεις πλέον την ανάγκη να βρεθείς σε μια σχέση και σε κάτι πιο σίγουρο. Έτσι λοιπόν, όταν καταλαβαίνεις ότι από την άλλη πλευρά, μάλλον φυσάει άλλος άνεμος, κάνεις ξεκάθαρη τη θέση σου και ξεμπερδεύεις όσο είναι νωρίς.

Βέβαια, μπορεί και να συγκαταλέγεσαι και εσύ στο group των αθεράπευτα ευαίσθητων και συναισθηματικών γυναικών. Είσαι της σχέσης μόνο; Τότε την έβαψες αν μπεις στο τρυπάκι του «εντάξει έγινε κάτι μεταξύ μας, είπαμε θα μιλάμε και όπου βγει». Δεν είναι του στυλ σου αυτό το χαλαρό και το ξέρεις. Μπορεί στα λόγια να παίρνεις όσκαρ, αλλά στην πράξη θα τα κάνεις θάλασσα. Η καθημερινή επικοινωνία, το φλερτ και τα υπονοούμενα, αργά ή γρήγορα, θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα και μετά άντε να τα συμμαζέψεις. Γι’ αυτό ξεκαθάρισε εγκαίρως πως μόνο φλερτ δεν φτάνει. Ή ακόμη καλύτερα προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς πολύ και σε συνεπάρει το συναίσθημα για ακόμη μια φορά. Σκέψου λογικά, προτού μπεις σε αυτή την ιστορία.

Keep in mind: Υπάρχουν άνδρες που θα φλερτάρουν χωρίς να σκεφτούν τι και πώς. Ωστόσο, ξέρουν πότε να εκμεταλλευτούν την πονηριά και εξυπνάδα τους. Είναι η στιγμή που καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με μια ζόρικη γκόμενα και για να καταφέρουν να γίνει κάτι, δεν αποκαλύπτουν εξ’ αρχής όλα τα χαρτιά τους.

Σταμάτα να με φλερτάρεις εάν δεν θες σχέση μαζί μου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top