Daily Yang

Στόχος νέας χρονιάς να βρεις δουλειά; Ανακάλυψε νέες ευκαιρίες καριέρας!

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας το γιορτάσεις κάνοντας κάτι για σένα. Αν ο στόχος σου για το νέο έτος είναι να βρεις την θέση που σου ταιριάζει, τότε βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Γιατί και αυτή την εβδομάδα βρήκαμε και σου προτείνουμε 10 από τις θέσεις που είναι δημοσιευμένες αυτήν την περίοδο στην πλατφόρμα του CollegeLink.

  1. Mobile Software Engineer @ INDICE

Η εταιρεία Indice, ένα software house, με βάση την Αθήνα, αναζητά Mobile Software Engineer για ενασχόληση με τα mobile applications με βάση τον πελάτη, εφαρμογή πρακτικών για την βελτιστοποίηση της απόδοσης, για να είναι υπεύθυνος/η για την αρχιτεκτονική και τα νέα χαρακτηριστικά των εφαρμογών, κ.ά. Εάν λοιπόν έχεις 1-2 χρόνια εμπειρία στο mobile development με Java ή Objective-C ή Swift, κάνε την αίτησή σου!

  1. Social Media Manager @ SHEEPFISH

Σε εξιτάρει η ενασχόληση και η διαχείριση των social media; Διαθέτεις hands-on εμπειρία σε διαχείριση περιεχομένου, γνωρίζεις SEO, keyword research και Google Analytics, γνωρίζεις από online marketing κανάλια, είσαι εξοικειωμένος με το web design, έχεις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες; Αυτή η θέση είναι για σένα, κάνε τώρα την αίτησή σου ως Social Media Manager στην εταιρεία  Sheepfish.

  1. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ iCALL SERVICES

Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχή εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες  με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων. Κάνε την αίτησή σου!

  1. UI/UX Designer @ GIAOLA

Η εταιρεία giaola.gr, είναι μία ηλεκτρονική εταιρεία όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να παραγγείλουν από μία τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες από επαγγελματίες ή εταιρείες. Θέλεις να εργαστείς ως UI/UX Designer, έχεις την ικανότητα να δουλεύεις με πολλές και διαφορετικές ομάδες και δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια; Κάνε την αίτησή σου!

  1. Υπάλληλος Γραφείου @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου στο τμήμα Πωλήσεων για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, δημιουργία προσφορών και καταχωρήσεις παραγγελιών, υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεών και τιμολόγηση.Εάν έχεις πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, εφαρμογών MS office και SAP ERP και έχεις επαγγελματική συμπεριφορά, μεθοδικότητα και οργάνωση και είσαι επικοινωνιακός χαρακτήρας, κάνε την αίτησή σου!

  1. Java Developer @ Dataverse Ltd

H εταιρεία Dataverse Ltd, δυναμική εταιρεία Software, αναζητά Java Developer με ομαδικό πνεύμα και αγάπη για τον κώδικα, γνώση και πρακτική εμπειρία σε Frontend Web Development (Javascript, HTML, CSS), γνώση και πρακτική εμπειρία σε Java frameworks (π.χ. Spring) και γνώση σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων (Potrgesql, MySQL or similar). Κάνε την  αίτησή σου!

  1. GRAPHIC DESIGNER @ CREATIVE CONCEPTS HELLAS A.E.

Έχεις ισχυρές  δημιουργικές δεξιότητες, και διαθέτεις ένα πορτφόλιο με την δουλειά σου που δείχνει το πάθος σου για τον σχεδιασμό και την τυπογραφία; Εάν έχεις πτυχίο σε Graphic Design ή παρόμοιο πεδίο, γνωρίζεις «Illustrator», «Photoshop», «InDesign», και μιλάς καλά αγγλικά; H Creative Concepts Hellas, A.E. αναζητά Graphic Designer. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

  1. Customer Success Executive Patras office @ TailWind

Έχεις πτυχίο σε Computer Science/Engineering, έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και δεξιότητες παρουσίασης και γνωρίζεις HTML, CSS; Τότε αυτή η θέση είναι για σένα διότι η εταιρεία TailWind, αναζητά Customer Success Executive για ενασχόληση με το τεχνικό κομμάτι, με τους πελάτες της πλατφόρμας και την εξυπηρέτησή τους, κ.ά. Κάνε την αίτησή σου!

  1. Public Relations (PR) @ TheHappyArt

Έχεις θέληση για μάθηση, καλές γραπτές και προφορικές δεξιότητες και έχεις καλές γνώσεις από διάφορες πλατφόρμες social media; TheHappyArt, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στα άτομα με αναπηρίες, αναζητά PR, για επικοινωνία και χτίσιμο των σχέσεων με τωρινούς αλλά και μελλοντικούς σπόνσορες, οργάνωση της βάσης δεδομένων των εθελοντών, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε τώρα την αίτησή σου!

  1. Digital Marketing Specialist @ Sleed

Αγαπάς το Digital Marketing και θα σου άρεσε να ασχοληθείς με αυτό; Η εταιρεία Sleed αναζητά Digital Marketing Specialist για την δημιουργία  PPC campaigns σε Google AdWords, Facebook Ads,δημιουργία HTML email campaigns, ανάλυση απόδοση των campaigns και προτάσεις βελτίωσης, ανάπτυξη του περιεχομένου στα social media, κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών!

Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


Στόχος νέας χρονιάς να βρεις δουλειά; Ανακάλυψε νέες ευκαιρίες καριέρας!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top