Ανδρική Μόδα

Τα χειμωνιάτικα κομμάτια που θα σε συνοδέψουν και την άνοιξη

Οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται ο χώρος της μόδας είναι ραγδαίες και η κατεύθυνση κάθε φορά διαφορετική. Από σεζόν σε σεζόν τα σχέδια, οι γραμμές, τα χρώματα και τα υφάσματα όλα μεταβάλλονται και αναδιαμορφώνουν το προσκήνιο της «10ης τέχνης».

Υπάρχουν, όμως, κάθε φορά ορισμένα «key pieces» που εξασφαλίζουν μία συνέχεια στην πορεία της μόδας και διευκολύνουν τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη. Εκτός από τα basic/essential κομμάτια που αποτελούν τη βάση κάθε ντουλάπας και της προσδίδουν διαχρονικότητα, η κάθε σεζόν αναδεικνύει πολλά νέα στοιχεία, τα οποία διεκδικούν και αυτά μία θέση στο ράφι αυτής της «διαχρονικότητας». Τα κομμάτια αυτά, τα οποία παρουσιάστηκαν τόσο στις κολεξιόν του φθινοπώρου/χειμώνα, αλλά και σε προηγούμενες, αποδεικνύουν όλο και περισσότερο πώς δεν αποτελούν απλώς μία εφήμερη τάση, αλλά συμπληρώνουν και ισχυροποιούν τα θεμέλια κάθε ισορροπημένης γκαρνταρόμπας.

Τα παρακάτω κομμάτια τα έχουμε αναλύσει στο παρελθόν και σίγουρα θα ξαναγίνει λόγος για αυτά και τις «αναβαθμίσεις» που φέρνει η νέα σεζόν. Αν δεν έχετε καταφέρει να αποκτήσετε κάτι από αυτά μέχρι σήμερα, το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδανική ευκαιρία για να επενδύσετε σε κάτι νέο και ταυτόχρονα διαχρονικό:

Bomber jackets

1

1__

«Athleisure» κομματια

(οι φόρμες στην high-end διάστασή τους: tracksuits, joggers, sneakers)

2

2__

Ολοσωμες φορμες

3

3__

Military στοιχεια

4

 

4__

Oversized knitwear

5

5__

Αδιαβροχα

6

6__

Backpacks

7

7__

Τα χειμωνιάτικα κομμάτια που θα σε συνοδέψουν και την άνοιξη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top