Ανδρική Μόδα

Τα graphic knits είναι η νέα πρόταση στα πλεκτά για τον φετινό χειμώνα

Την προηγούμενη βδομάδα είδαμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί εύκολα και απλά να συνδυαστεί το απλό και διαχρονικό navy πλεκτό. Ο κόσμος της μόδας, όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με το διαχρονικό, αλλά κάθε σεζόν επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις. Τα trends αλλάζουν συνεχώς και κάθε φορά προκύπτουν ως «αντίδραση» στην προηγούμενη «δράση».

Η τάση για τα μονόχρωμα πλεκτά έχει αναδειχθεί σε αξία στο πέρασμα του χρόνου, ωστόσο φέτος το προσκήνιο αποκτά λίγη περισσότερη ένταση. Ως συνέχεια της μανίας με τα logos, τα slogan και τα έντονα prints στα καλοκαιρινά t-shirts, η φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν για το 2017-18 δίνει στο πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της, το πλεκτό, μία πιο graphic διάσταση.

1

Έτσι λοιπόν, τα «graphic knits», με patterns κάθε τύπου, μεγάλα γραφικά σχέδια, γεωμετρικά μοτίβα, εικονικές παραστάσεις, slogans και prints αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής, που θα δοκιμάσουν τη δύναμή τους απέναντι στα αγαπημένα πλεκτά με τις καθορισμένες αποχρώσεις της χειμερινής παλέτας.

2

Αν θέλετε μία αλλαγή στη ντουλάπα της νέας σεζόν, μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτή τη νέα τάση. Ως έντονο κομμάτι από μόνα τους, τα graphic knits συνδυάζονται πολύ εύκολα με κάθε άλλο «ήρεμο», όπως τα jeans ή τα μονόχρωμα παντελόνια, με κάθε παπούτσι και ιδανικά με κάποιο παλτό στα χρώματα του χειμώνα. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πλεκτά που κέρδισαν τις εντυπώσεις στις πασαρέλες και ξεκινήστε την αναζήτηση για το δικό σας αγαπημένο.

3

Τα graphic knits είναι η νέα πρόταση στα πλεκτά για τον φετινό χειμώνα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top