Λάιφσταϊλ

Τα καλοκαίρια είναι για να είμαστε αυθόρμητοι. Μην υπεραναλύεις τα πάντα

Το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από έννοιες όπως η χαλάρωση, η ηρεμία, η ελευθερία. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς δισταγμούς; Οι διακοπές, και ειδικά το καλοκαίρι, είναι η καλύτερη περίοδος για να ζήσεις στιγμές γεμάτες αυθορμητισμό. Στιγμές δηλαδή, που κάνεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι, την ίδια στιγμή που θα σου έρθει στο μυαλό και χωρίς να το αναλύσεις ιδιαίτερα.

Κάνοντας έναν απολογισμό του καλοκαιριού, αυτό που θα σκεφτείς πρώτο και θα χαμογελάσεις, είναι οι φορές που έκανες κάτι χωρίς να το έχεις οργανώσει πιο πριν. Ακόμη κι αν δεν πήγε πολύ καλά, τουλάχιστον γέλασες και πέρασες υπέροχα!

Οι ξαφνικές βραδινές βόλτες με το αυτοκίνητο, τα βραδινά μπάνια στη θάλασσα που εξελίσσονται σε ξενύχτι με μπύρες, κιθάρα και παιχνίδια ως το πρωί, το άραγμα έξω από το χώρο μιας συναυλίας για να ακούσετε live μουσική, ο γυμνισμός σε μία απόμερη παραλία, η έκφραση των συναισθημάτων σου σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει είναι μερικά παραδείγματα γεμάτα από την ελευθερία που μας διακατέχει το καλοκαίρι.

Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από αυθορμητισμό. Οι ξέγνοιαστες μέρες στα νησιά, η ηρεμία της θάλασσας, η χαρούμενη διάθεση και η τάση να θέλουμε να ζήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε συμβάλλουν στο να γίνονται τα πάντα πολύ πιο γρήγορα το καλοκαίρι, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιόδους του χρόνου.

Tip: Αν είσαι από τα άτομα που τείνουν να προγραμματίζουν τα πάντα, θα σου πρότεινα το καλοκαίρι τουλάχιστον, να αφήσεις στην άκρη τα πλάνα και τα προγράμματα και να προσπαθείς να ζεις την κάθε στιγμή χωρίς πολλή σκέψη και υπερανάλυση!

Τα καλοκαίρια είναι για να είμαστε αυθόρμητοι. Μην υπεραναλύεις τα πάντα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top