Ανδρική Μόδα

Τα κατάλληλα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το αθλητικό σας ντύσιμο

Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε με μία λέξη το χώρο της μόδας, αναμφισβήτητα αυτή θα ήταν η ανατρεπτικότητα. Κάθε σεζόν αποτελεί και ένα νέο κεφάλαιο σε ένα «βιβλίο» πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα, αφού έχει αρχή, όμως δε φαίνεται να έχει τέλος. Ωστόσο, όλα εμφανίζουν ένα κοινό γνώρισμα και αυτό είναι η συνοχή. Μπορεί, λοιπόν, οι νέες τάσεις να ορίζουν κάθε φορά το κεντρικό θέμα, όμως υπάρχουν και αποσπάσματα που αποτελούν επαναλαμβανόμενα μοτίβα, διαπερνώντας ολόκληρη την ιστορία.

Στον τομέα της ανδρικής ένδυσης, εκτός από το κλασσικό κοστούμι, υπάρχει και ένα ακόμη σύνολο που θεωρείται χαρακτηριστικό. Το αθλητικό ντύσιμο αποτελεί, επίσης, αξία κλασσική για το χώρο του menswear. Εδώ και μερικές σεζόν, το γενικότερο zeitgeist προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση του athleisure.

Χωρίς να απαιτεί τις υπερβολές που προτείνουν οι πιο fashion forward οίκοι μόδας, το αθλητικό ντύσιμο μπορεί με πολύ απλά κομμάτια να αναβαθμιστεί από τη βασική «στολή» του γυμναστηρίου σε απόλυτο casual και street style look. Παρακάτω θα βρείτε 5 κομμάτια που θα δώσουν μία εντελώς διαφορετική αίσθηση στο αθλητικό σας σύνολο:

#1 Puffer jackets/ vests

dcdccd

#2 Ζακέτες

Collageasasas

#3 Φούτερ

111

#4 Track pants

353535

#5 Sneakers

3433

*Εxtra points: jockey καπέλα

Collageδςςδδς

Τα κατάλληλα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το αθλητικό σας ντύσιμο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top