Σούξου -Μούξου

Τα πιο δεμένα ζευγάρια κάνουν τις πιο αμήχανες συζητήσεις

Ένα ζευγάρι μπορεί να έρθει κοντά μέσα από διάφορες καταστάσεις. Όσο περισσότερα χρόνια είναι μαζί, τόσο πιο πολλές είναι και οι στιγμές που τους δένουν. Υπάρχουν όμως, και ζευγάρια που εξαρχής ένιωσαν σαν να γνωρίζονται χρόνια και δεν δίστασαν να τα μοιραστούν όλα μεταξύ τους. Κάθε ζευγάρι έχει διαφορετική χημεία. Ωστόσο, κάποια έχουν καταφέρει να αναπτύξουν ένα μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ τους και έτσι, δεν διστάζουν να κάνουν τις πιο αμήχανες και δύσκολες συζητήσεις.

Ένα ζευγάρι που νιώθει την οικειότητα να μοιραστεί τα πάντα δεν διστάζει να συζητήσει με το ταίρι του τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, ακόμη και αν αυτό αφορά οικογενειακά και πολύ προσωπικά ζητήματα. Νιώθεις απόλυτη εμπιστοσύνη γι αυτό τον άνθρωπο και μια συζήτηση μαζί του σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και πιο κοντά του.

Δεν διστάζεις να του πεις οτιδήποτε σε ενοχλεί. Κάτι που σε ενοχλεί στην συμπεριφορά του ή στην συγκατοίκηση σας θα το συζητήσεις μαζί του όσο άβολη και αν είναι αυτή η συζήτηση. Με την ίδια ηρεμία θα ακούσεις και εσύ ό,τι τον ενοχλεί.

Με τον άνθρωπο σου, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή. Συζητάς μαζί του οποιαδήποτε απορία μπορεί να σου έρθει στο μυαλό και για οποιοδήποτε θέμα. Την μια στιγμή μπορεί να ανησυχείς για θέματα ανθρωπότητας και την άλλη για θέματα ρομαντισμού. Ξέρεις πως ότι και να έρθει στο μυαλουδάκι σου όσο ανόητο και αν νομίζεις πως είναι αυτός θα σου το απαντήσει.

Τα δεμένα ζευγάρια θα συζητήσουν ακόμη για τις προηγούμενες σχέσεις, αλλά πάντα θα καταλήξουν στο συμπέρασμα πως τώρα βρίσκονται στην πιο ωραία σχέση της ζωής τους. Θα συζητήσουν πόσο όμορφα περνούν στη σχέση τους, ποιο είναι το προσόν του συντρόφου τους, αλλά και τι είναι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο σε αυτούς.

Μια ακόμη αμήχανη κουβέντα γίνεται τη στιγμή που το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον. Όταν κάθονται χαλαροί και λένε πώς φαντάζονται τον εαυτό τους και τη σχέση τους σε 5 χρόνια. Αυτή η συζήτηση κρύβει πάντα τον φόβο ότι μπορεί να μην είσαι μέσα στα όνειρα του συντρόφου σου.

Τα πιο δεμένα ζευγάρια κάνουν τις πιο αμήχανες συζητήσεις
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top