Ανδρική Μόδα

Tα πιο stylish jeans της νέας σεζόν

Ίσως ούτε οι ίδιοι οι «εφευρέτες» του, ο Jacob W. Davis και ο Levi Strauss, να μη φαντάστηκαν πως το δημιούργημά τους, που καθόρισε το dress code της εργατικής τάξης κατά τον 17ο αιώνα, θα κατάφερνε μέχρι και σήμερα να αποτελεί το βασικότερο κομμάτι σε κάθε αντρική (πόσο μάλλον γυναικεία) ντουλάπα. Και όχι μόνο. Το blue jean είναι τόσο αναγκαίο, που πλέον βρίσκεται παντού: στο πάτωμα του δωματίου, στις καρέκλες ακόμη και στα γραφεία.

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και καταφέρνει να συντελέσει σε μια ανεπιτήδευτα επιτυχημένη εμφάνιση, να δημιουργήσει ένα διαφορετικό ύφος, να αποπνεύσει τη δική του προσωπικότητα και να μας μεταφέρει με την ίδια ευκολία απο τις φτωχογειτονιές των greasers στα 50΄s , στη δεκαετία των 90΄s και τους δρόμους του Beverly Hills.

Σήμερα, αποτελεί την go-to επιλογή που μπορεί να στηρίξει μία καθημερινή και απολύτως casual ένδυση, αλλά και να απογειώσει πάντοτε με τη διακριτικότητά του μία πιο formal εμφάνιση. Είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος στην καθημερινή δοκιμασία του dress up και βρίσκεται πάντα εκεί, απο τον πρώτο μήνα του χρόνου έως και τον τελευταίο.

Καθώς, λοιπόν, οι βροχές και ο ήλιος παραχώρησαν τη θέση τους σε ένα τοπίο περισσότερο ανοιξιάτικο, ας δούμε τα είδη των jean που θα κατακτήσουν τη φετινή σεζόν της άνοιξης και του καλοκαιριού, καθώς, επίσης, και μία θέση στη δική σας γκαρνταρόμπα.

  • Washed out

Collage

 

kqqkkdqn

  • Cropped

Collage(1)

Collagesjsj

  • Ripped

Collage(2)

Collageqsqsq

  • Wide legged

Collage(3)

Collageklak

  • Λευκό

Collage(4)

kkjxakjxa

Tα πιο stylish jeans της νέας σεζόν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top