Σούξου -Μούξου

Ταινίες που παραδίδουν μαθήματα φλερτ στους άνδρες

Το φλερτ όπως και να το κάνουμε είναι ταλέντο: Κάποιοι έχουν γίνει ειδικοί, κάποιοι είναι κάπου στη μέση, ενώ κάποιοι παραμένουν αρχάριοι. Ποιος να το περίμενε όμως, ότι μέσα από λίγες ταινίες θα μπορεί να «πάρει» κάποια μαθήματα και να εξελιχθεί σε αυτό το άθλημα; Και ναι, υπάρχουν ταινίες που μπορούν να βοηθήσουν.

HITCH

Ή αλλιώς ο μετρ του ζευγαρώματος! Μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Will Smith που έρχεται να διδάξει σε κάθε άντρα πώς να προσεγγίζει μια γυναίκα όταν εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Ο Χιτς αναλαμβάνει πολλές αποστολές γνωριμιών ακόμα και στα σχετικά δύσκολα μέρη, όπως είναι τα μπαρ. Αναμφισβήτητα, μια από τις sos ταινίες για κάθε άντρα που χρειάζεται δάσκαλο.

CRAZY STUPID LOVE

Αν θες να γίνεις γύπας σωστός, αυτή είναι η κατάλληλη ταινία. Γιατί, ο Jacob (Ryan Gosling) δεν κολλάει πουθενά. Ελκυστικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση προσεγγίζει όποια όμορφη γυναίκα βρεθεί μπροστά του, ενώ ξέρει να παίρνει με το μέρος του και τις φίλες της γυναίκας που τον ενδιαφέρει, εκτοξεύοντας τα ποσοστά επιτυχίας του. Κι όμως, δεν θα έχει επιτυχία σε όλες τις γυναίκες, τουλάχιστον με την πρώτη. Μια θα τον ζορίσει πολύ και θα αποτελέσει πρόκληση γι’ αυτόν.

SLIDING DOORS

Μπορεί να μην είσαι Ryan Gosling, έχεις όμως χιούμορ. Και το επιστρατεύεις σε αυτή την ταινία. Γιατί, βεβαίως βεβαίως, όταν η κοπέλα που σου αρέσει είναι στις μαύρες της ή σκέφτεται άλλον ή γενικότερα δεν είναι στη φάση σου, θες να κάνεις τα πάντα για να της αλλάξεις τη διάθεση και να σε δει με άλλο μάτι. Δύσκολο; Κι όμως δυνατό!

THE NOTEBOOK

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η ταινία αυτή, αφιερωμένη στις ρομαντικές ψυχές και στους καλοκαιρινούς έρωτες. Τίποτα δεν μπορεί μπει εμπόδιο στον έρωτα: Ούτε τα χρήματα, ούτε και οι διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Έτσι, το χωριατόπαιδο Νόα Κάλουν (Ryan Gosling, έτι μια φορά), με όλη του την τόλμη και το θάρρος διεκδικεί την κληρονόμο Άλι Χάμιλτον και μια ολόκληρη ζωή αντιμετωπίζοντας εμπόδια, αγωνίζεται να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει τότε, εκείνο το καλοκαίρι…

Δυστυχώς, η πραγματική ζωή δεν είναι ταινία για να επιλέγουμε τι θα δούμε και να φτιάξουμε όπως θέλουμε τα πράγματα. Μπορούν όμως να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας, ακόμα και να αλλάξουμε στοιχεία του εαυτού μας. Ένα απ’ αυτά φυσικά είναι ο τρόπος που φλερτάρουμε και το πώς βλέπουμε το άλλο φύλο (ειδικά για τους άντρες που συνηθίζεται να είναι οι κυνηγοί της υπόθεσης). Μετά απ’ αυτά ας ελπίσουμε το σημερινό φλερτ να γίνει καλύτερο, πρόσωπο με πρόσωπο και απαλλαγμένο από τις οθόνες!

Ταινίες που παραδίδουν μαθήματα φλερτ στους άνδρες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top