Σούξου -Μούξου

Τι δεν πρέπει να κάνεις όταν ο πρώην σου βρίσκει κοπέλα

Το κεφάλαιο «χωρισμός και τα παρεπόμενά του» έχει αποτελέσει, αν μη τι άλλο, αντικείμενο συζητήσεων ατελείωτων ωρών, με φίλες και γνωστές, σε καφετέριες και μπαρ, σε κοριτσίστικες all night συναθροίσεις, σε παγκάκια και κάτω από ομπρέλες, καθώς περιμένουμε να ανάψει το πράσινο για να περάσουμε το δρόμο. Όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε θα πετάξουμε τη συμβουλή μας στη κολλητή για ένα γκομενικό θέμα και θα σχολιάσουμε για ακόμη μια φορά έστω ένα δεκάλεπτο τον πρόσφατο χωρισμό μας. Είναι που είναι στη φύση μας να υπεραναλύουμε τα πάντα, όταν μάλιστα πρόκειται για relationship things, εκεί δίνουμε ρεσιτάλ!

Συνήθως όμως, γνωρίζουμε καλά μόνο τι πρέπει να κάνουμε όταν έρχεται αυτή η επώδυνη στιγμή του χωρισμού, ενώ αγνοούμε αυτά που πρέπει να αποφύγουμε, ειδικά μάλιστα την στιγμή που κάνει την εμφάνισή του το τρίτο πρόσωπο. Την στιγμή δηλαδή που ανάβουν τα λαμπάκια της ζήλειας και το ξεκατίνιασμα δε θέλει και πολύ για να κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο.

#1 DO NOT
Μένουμε στο ύψος μας ως περήφανες πρώην και δεν αρχίζουμε τα δακρύβρεχτα μακροσκελή μηνύματα στον πρώην, αποζητώντας ένα σημάδι επανασύνδεσης, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να μπούμε ανάμεσα στο νέο ζευγάρι, προκαλώντας τους εντάσεις και αφορμές για τσακωμούς. Εάν το νέο πρόσωπο έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του και όλα δείχνουν πως τα πράγματα πάνε σοβαρά μεταξύ τους, το μόνο που θα πετύχουμε είναι να γελοιοποιηθούμε στα μάτια τους.

#2 DO NOT
Μην πέσεις στην παγίδα του να στείλεις μήνυμα στην νυν, κάνοντας αισθητή την παρουσία σου και λέγοντας διάφορα ψέματα με σκοπό να της δημιουργήσεις αμφιβολίες και υπόνοιες για το πρόσωπο που έχει δίπλα της. Γνήσιο ξεκατίνιασμα που δεν ωφέλησε όμως ποτέ καμιά και σε τίποτα. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή που έχεις απέναντί σου να ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και να σε «σουτάρει» αξιοπρεπώς, αλλά και το ενδεχόμενο να φτάσουν τα νέα στον πρώην σου και μετά να ψάχνεις μέρος να κρυφτείς!

#3 DO NOT
Προσπάθησε (η προσπάθεια μετράει) να αποφύγεις τις συχνές επισκέψεις στα προφίλ και των δύο, ελέγχοντας από φωτογραφίες και τσεκ ιν μέχρι εκδηλώσεις στις οποίες θα παρευρεθούν. Αν διαπιστώσεις ότι όλα πάνε μέλι γάλα μεταξύ τους, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να στενοχωρηθείς ακόμη πιο πολύ και ενώ θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι ο πρώην έχει προχωρήσει στη ζωή του, εσύ θα αφήνεις το χρόνο να περνάει και τα λεφτά σου να φεύγουν σε χαρτομάντιλα και αντικαταθλιπτικές τούρτες.

Tip: Be strong! Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Το ότι ο πρώην μας προχωράει τη ζωή του είναι κάτι που περιμένουμε να συμβεί, αλλά ποτέ δεν είμαστε έτοιμες να το δεχτούμε τη στιγμή που γίνεται πραγματικότητα. Είναι όμως τότε που πρέπει να νοιαστούμε περισσότερο απ’ όλα για τον εαυτό μας και να προχωρήσουμε.

Τι δεν πρέπει να κάνεις όταν ο πρώην σου βρίσκει κοπέλα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top