Το Yang προτείνει

Τι δουλειά έχουν στον ίδιο χώρο ένας δικηγόρος, μια σχεδιάστρια, μια fashion blogger, ένας ιδιοκτήτης e-shop και ένας marketer;

Τι δουλειά έχουν στον ίδιο χώρο ένας δικηγόρος, μια σχεδιάστρια, μια fashion blogger, ένας ιδιοκτήτης e-shop και ένας marketer; Όχι δεν είναι ανέκδοτο – είναι το 3rd Fashion Law and Business Conference!

Το πρώτο και μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα για το Δίκαιο, τη Μόδα και την Επιχειρηματικότητα. Και ναι, πάει τόσο καλά που διοργανώνεται φέτος για τρίτη χρονιά!

Μην σε τρομάζει το “Law” αν δεν είσαι δικηγόρος – το συνέδριο αυτό δεν αφορά νόμους. Μιλάει για success stories, social media, blogging, brands, do’s and don’ts από ανθρώπους που πέτυχαν ή απέτυχαν.

Είσαι σχεδιαστής και σου αντέγραψαν το σχέδιο; Έχεις e-shop μόδας και δεν ξέρεις ποιος πρέπει να πληρώσει για τα μεταφορικά; Θέλεις να εξάγεις προϊόντα στο εξωτερικό και τα logistics σου φαίνονται βουνό; Είχες μια τρελή ιδέα και δεν ξέρεις πώς να βρεις χρηματοδότες στο fashion and luxury industry; Θέλεις να κάνεις profiling στους πελάτες του e-shop σου και φοβάσαι ότι αν δεν το κάνεις σωστά θα σε κυνηγήσουν; Είχες μια διαφωνία με έναν συνεργάτη σου και θέλεις να αποφύγεις το δικαστήριο;3rd_FtL_b (2) (640x310)Απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, αλλά και σε ακόμη περισσότερα, θα πάρεις μόνο αν έρθεις στο συνέδριο “Fashioning the Law: Design – Protect – Trade – Mediate”, στις 14 Οκτωβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο Δαΐς στο Μαρούσι.

Έλα με το τζιν σου, τη φούστα σου, τη γραβάτα σου, τα vans, το σακάκι ή τα Louboutin σου – έλα νωρίς ή fashionably late. Πάντως αν τριγυρνάς κάπου μέσα στο fashion industry, αυτό το event δεν πρέπει να το χάσεις!

Για περισσότερα δες ΕΔΩ: www.flbc.gr

Τι δουλειά έχουν στον ίδιο χώρο ένας δικηγόρος, μια σχεδιάστρια, μια fashion blogger, ένας ιδιοκτήτης e-shop και ένας marketer;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top