Σούξου -Μούξου

Τι έχουν βαρεθεί να ακούν οι singles της παρέας;

Μην σου τύχει να είσαι single, την έβαψες! Ειδικά άμα έχεις φίλους τους πρωταθλητές της πλάκας και της καζούρας, δεν την γλιτώνεις εύκολα. Φίλοι σου λέει μετά! Βέβαια, οι άνδρες δεν παρεξηγούνται και τόσο εύκολα. Αν και τα πειράγματα είναι στη φύση τους, τις περισσότερες φορές θέλουν με αυτό τον τρόπο να ταρακουνήσουν τους φίλους τους για να πάρουν μπρος και να ασχοληθούν επιτέλους με το θέμα «γκόμενες». Έτσι, την όλη κατάσταση φαίνεται να διασκεδάζεις και εσύ ως γνήσιος βετεράνος στο άθλημα του εργένη και ακόμη και αν το παίζεις χαλαρός και cool, κατά βάθος τσατίζεσαι γιατί συνειδητοποιείς ότι πράγματι η προσωπική σου ζωή είναι κάπως παραμελημένη.

«Καλά ρε πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ;» Χωρίς να αποτελεί την πιστή διατύπωση γιατί όσο να’ ναι εσείς οι άνδρες μιλάτε λίγο πιο «αντρικά», το νόημα όμως είναι το ίδιο! Ένα από τα πιο καυτά και μείζονα θέματα σε μια αντροπαρέα που μας υπενθυμίζει ότι το κέντρο ελέγχου και επεξεργασίας των σκέψεών σας βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά! Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από την αντίστροφη πλευρά. Δηλαδή με το που γίνει κάτι με μια κοπέλα, κοκορεύεστε με το βλέμμα του νικητή σαν να μην υπάρχει αύριο.

Παρόμοιες ερωτήσεις του τύπου «Άντε ρε φιλαράκι πότε θα βρεις καμιά γκόμενα» ή «Θα φέρει και μια φίλη της σήμερα η Μαρία, ελεύθερη και αυτή, ψήνεσαι να έρθεις;» σίγουρα τις έχεις ακούσει πολλές φορές, φίλε μου εργένη, και ίσως μετά από ένα σημείο τόση αντρική αλληλεγγύη να έχει κουράσει (ακόμη και εάν αποδείχτηκε τελικά καλό κομμάτι η φίλη της Μαρίας). Στο χέρι σου όμως είναι να κινητοποιηθείς και να βγάλεις επιτέλους από πάνω σου τον τίτλο του bachelor for life.

Μεταξύ γυναικών, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, καθώς η γυναικεία αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον είναι περισσότερο έντονα. Υπάρχει μια υποστήριξη και κατανόηση όσο να πεις και εάν ανοίξει συζήτηση πάνω σε τέτοια θέματα, εύκολα γράφουμε και ένα βιβλίο. Μας αρέσει να ακούμε και να συζητάμε, να δίνουμε συμβουλές η μία στην άλλη και καμιά φορά γινόμαστε και ψυχολόγοι για να αποκρυπτογραφήσουμε την ανεξήγητη φύση του ανδρικού φύλου. Βέβαια και εδώ η single της παρέας δεν θα τη γλιτώσει την ατάκα της, αλλά με μέτρο γιατί είναι σίγουρο ότι θα εκνευρίσει μετά από ένα σημείο.

Πάντως ερωτήσεις όπως «Τι λέει, παίζει κανένα αίσθημα;», ή «Με εκείνο το παιδί που είχατε γνωριστεί μιλάτε τελικά;» υποδηλώνουν τις περισσότερες φορές πραγματικό ενδιαφέρον ακόμη και εάν δημιουργούν αυτήν την κάπως αγχωτική κατάσταση που σου υπενθυμίζει ότι έχεις βαλτώσει και έχεις ανάγκη από ανανέωση. Στις γυναικοπαρέες επίσης τα προξενιά δίνουν και παίρνουν. «Πώς σου φάνηκε ο Κώστας; Δεν είναι πολύ καλό παιδί;». Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα ατελείωτο εγκώμιο για τον Κώστα, με τα προτερήματα και τις συνήθειές του, αγαπημένα του hobby, φαγητά, ασχολίες, εάν έχει αδέρφια, ξαδέρφια, καλή οικογενειακή κατάσταση και ό,τι άλλο μπορεί να κατεβάσει το γυναικείο μυαλό προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Ο single της παρέας λοιπόν, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα, είναι λίγο πολύ το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς φαίνεται πως όλη η παρέα κινητοποιείται (με τον τρόπο της) για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια εάν έχεις βαρεθεί τις ερωτήσεις και το καθημερινό κήρυγμα, κάνε κάτι γρήγορα γιατί βλέπω οι φίλοι σου να σου κάνουν αίτηση για το Power of Love και να βρεθείς εκεί χωρίς να το έχεις πάρει χαμπάρι!

Τι έχουν βαρεθεί να ακούν οι singles της παρέας;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top