Σούξου -Μούξου

Τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η κοπέλα σου αλλά δεν θα στο ζητήσει ποτέ;

Οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα, λίγο αλλόκοτες, συναισθηματικές όσο δεν πάει και φυσικά καλοκουρδισμένες μηχανές που δεν σταματάνε να σκέφτονται. Όταν βρεθούμε σε μια σχέση, ο ρομαντισμός μας κατακλύζει, φλερτάροντας με την ιδέα ότι η καθημερινότητά μας θα μετατραπεί σε ταινία με απρόσμενες στιγμές και εκπλήξεις. Σε ταινία μπορεί να μη ζήσουμε αλλά γιατί να μην γευτούμε και εμείς τον ενθουσιασμό της έκπληξης, έτσι για να σπάσει λίγο η ρουτίνα της καθημερινότητας;

Είναι κάποια πράγματα, συμπεριφορές, λόγια, δυο τρεις κουβέντες που ποτέ δε θα ζητήσει μια κοπέλα από το αγόρι της γιατί θέλει να πιστεύει ότι ίσως κάποια στιγμή θα σκεφτεί από μόνος του αυτό το ωραίο αναπάντεχο για το οποίο όλες ανυπομονούμε. Δε μιλάμε για τον ουρανό με τ’ άστρα, αλλά για αυτό το κάτι απλό, που θα συμβεί σε μια αυθόρμητη στιγμή και αποκαλύπτει πολλά!

Ένα χάδι, ένα άγγιγμα δε χρειάζεται να συμβεί μόνο όταν ξέρω ότι θα συμβεί. Η καλύτερη αγκαλιά, το καλύτερο χάδι δίνονται σε απροσχεδίαστες στιγμές, εκεί που βλέπεις ταινία και περιμένεις να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Και ίσως ενδόμυχα να μην θέλεις πραγματικά να μάθεις το τέλος της ταινίας, αλλά να αλλάξει το σκηνικό και το αγόρι σου να σε εκπλήξει ευχάριστα! Και αβίαστα, χωρίς καμία προσπάθεια να έχει καταφέρει αυτό το αναπάντεχο!

Μια κοπέλα θέλει να βιώσει το συναίσθημα που νιώθει κανείς όταν του έχουν ετοιμάσει μια έκπληξη, χωρίς να πρέπει να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ή περίσταση, χωρίς πολλές φανφάρες και σκηνοθετημένες κινήσεις και λόγια. Αυτή η χαρά που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της όταν της έχεις ετοιμάσει πρωινό με τα αγαπημένα της κουλουράκια, ή μια βραδιά με επιτραπέζια που ξέρεις ότι λατρεύει. Δε χρειάζεται να αναπαραστήσεις καμία σκηνή από κάποια ρομαντική ταινία, αλλά να είσαι ο εαυτός σου, να κάνεις κάτι που βγαίνει από μέσα σου, που το σκέφτηκες μόνος σου και που ακόμη και εάν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, για εσάς τους δύο μπορεί να σημαίνει πολλά.

Ακόμη και εάν οι περισσότεροι άντρες δεν το έχουν τόσο πολύ με τα λόγια, μια κοπέλα πάντα θα ζει για την στιγμή που το «σ’ αγαπώ» θα ειπωθεί τόσο φυσικά σε μια στιγμή που δεν το περιμένει, αλλά θα το έχει πραγματικά ανάγκη. Όπως όταν περιμένει καλεσμένους και έχει αγχωθεί με τις προετοιμασίες ή όταν ετοιμάζει ένα δύσκολο project για την δουλειά της. Τότε είναι που ένα φιλί στο μέτωπο και ένα «σ’ αγαπώ» θα της φτιάξουν τη διάθεση με έναν μαγικό τρόπο.

Τι πιο όμορφο από το να έχει φροντίσει το αγόρι σου για κάτι, πριν ακόμη του το ζητήσεις. Να έχει σχεδιάσει κάτι για εσάς, χωρίς να περιμένει να του το προτείνεις αλλά να έχει πάρει την πρωτοβουλία να αφιερώσει χρόνο για κάτι ιδιαίτερο που είναι σίγουρος ότι θα σου αρέσει. Γιατί η κοπέλα σου σε ερωτεύεται ακόμη πιο πολύ την στιγμή που καταλαβαίνει ότι είσαι ένα βήμα πιο μπροστά, ότι προτιμάς να αφιερώσεις έστω και δέκα λεπτά μόνο για εσάς τους δύο από το να της αγοράσεις ένα ακριβό δώρο και ότι έχεις υπομονή για αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξίδι που ονομάζεται «σχέση».

Τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η κοπέλα σου αλλά δεν θα στο ζητήσει ποτέ;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top