Σούξου -Μούξου

Τι και αν είμαστε μαζί; Ο καθένας έχει την παρέα του

Όλες οι σχέσεις απαιτούν θυσίες, όταν αφορά όμως το κομμάτι της παρέας και των φίλων είμαστε κάθετοι: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε παρέα για προσαρμοστούμε καλύτερα με τον σύντροφό μας, ειδικά αν δεν συμπαθούμε τους φίλους του και δεν ταιριάζουμε με αυτούς. Το καλύτερο επομένως, είναι να διατηρήσει ο καθένας την παρέα του, πράγμα που ωφελεί και τον ίδιο αλλά και τη σχέση.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνεις κάποια κοινή έξοδο γνωριμίας μαζί με τον σύντροφό σου και την παρέα του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι πλέον η παρέα σου. Δεν θα πρέπει να καταπιέζεσαι για να κάνεις αυτό που θέλει το αγόρι σου, αλλά θα πρέπει να του ξεκαθαρίσεις πως δεν θες να χάσεις τις φίλες σου και τις παλιές σου συνήθειες και πως με αυτές περνάς καλύτερα. Άλλωστε, η διατήρηση των συνηθειών σου από το παρελθόν δυναμώνουν την προσωπικότητά σου και την ταυτότητά σου, πράγμα σημαντικό όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση.

Η διαφορετική παρέα μπορεί επίσης να κάνει καλό και στη σχέση σας. Όταν είστε ήδη όλη μέρα μαζί και βγαίνετε κιόλας πάντα μαζί με κοινούς φίλους, είναι πιο πιθανό να σας κάνει να βαρεθείτε γρήγορα ο ένας τον άλλο. Η επαφή με άτομα που σε κάνουν να ξεχνιέσαι, σίγουρα θα δώσουν άλλη νότα στη σχέση με τον σύντροφό σου και θα αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Θα διώξει την όποια πλήξη και ρουτίνα υπάρχει και θα σας ανανεώσει περισσότερο.

Όπως καταλαβαίνεις, η συνηθισμένη παρέα με τις κολλητές σου μόνο να ωφελήσει μπορεί κι όχι να σε βλάψει. Οπότε δεν χρειάζεσαι να νιώθεις ενοχές που δεν θέλεις να βγαίνεις με τους φίλους του συντρόφου σου ή κοινούς σας, αλλά είναι πιο υγιές ο καθένας να έχει τον προσωπικό του χώρο που περιλαμβάνει τα δικά του αγαπημένα του άτομα.

Τι και αν είμαστε μαζί; Ο καθένας έχει την παρέα του
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top