Σούξου -Μούξου

Τι λάθος κάνουμε και οι άνδρες μας περνούν για σνομπ

Η αλήθεια είναι, ότι στις μέρες μας το φλερτ γενικά περνάει κρίση ακόμα και χωρίς να το θέλουμε. Οι συμπεριφορές και των δύο φύλων τείνουν να αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Εμείς οι γυναίκες ας πούμε, συχνά έχουμε την ταμπέλα της «σνομπ κοπέλας» που μας καθιστά απλησίαστες. Μπορεί να μην ξέρουμε τι φταίει και τι κάνουμε λάθος, ωστόσο υπάρχουν κάποιες πιθανές αιτίες.

Ύφος

Είναι μια πολύ λογική εξήγηση: Είσαι στο κλαμπ με ύφος χιλίων καρδιναλίων και πίνοντας το ποτό σου, αδιαφορώντας για τους γύρω σου. Δεν χαμογελάς, δεν χορεύεις, δεν ζεις τη στιγμή. Οκ, δεν λέω πολλές έχουμε βρεθεί σε μέρος που δεν περνάμε καλά, αλλά όταν αυτό γίνεται συνέχεια είναι ένα πρόβλημα και είναι λογικό να μην σε πλησιάζει κανείς.Έτσι δεν δίνεις σχεδόν ποτέ το πράσινο φως. Στην επόμενή σου έξοδο δώσ’ τα όλα, γέλασε, διασκέδασε με τη ψυχή σου, αδιαφορώντας για το πώς θα δείχνεις. Αυτός ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα είναι που τραβά τελικά τους άντρες.

Υπερβολική εξωτερική εμφάνιση

Εντάξει, δεν λέμε να πάμε και στο άλλο άκρο. Μια προσεγμένη εμφάνιση σίγουρα είναι ένας βασικός λόγος για να μας πλησιάσει κάποιος, ωστόσο δεν πρέπει να υπερβάλουμε: Μια γυναίκα που είναι μονίμως κολλημένη με την εξωτερική της εμφάνιση, για το πώς θα φαίνεται, ενώ ντύνεται υπερβολικά και προκλητικά σε όλες τις περιστάσεις, ξενερώνει τους άντρες. Και αυτό γιατί, κρίνοντας και μόνο από την εμφάνιση φοβούνται την απόρριψη πιστεύοντας ότι της ταιριάζει καλύτερα κάποιος «αντάξιός της». Γι’ αυτό, το μέτρο σε όλα είναι η καλύτερη λύση.

Πολύ μεγάλο κόλλημα με τα social media

Αυτό συνδυάζεται κυρίως με τον προηγούμενο λόγο: Γυναίκα με τέτοια εμφάνιση + κόλλημα με social media = Η απόλυτη σνομπαρία και ταυτόχρονα ο φόβος των αντρών. Σίγουρα, δεν είναι έτσι όλες οι περιπτώσεις, αλλά κάποιος με μια πρώτη ματιά και χωρίς να γνωρίζει, βγάζει αυτό το συμπέρασμα. Μια όμορφη κοπέλα που έχει 10k ακολούθους στο instagram και ακολουθεί μόνο 100, δεν την λες και εύκολα προσεγγίσιμη. Αυτό που δείχνει είναι ότι μόνο θέλει να προκαλεί τον θαυμασμό, που το πετυχαίνει σίγουρα, αλλά νομίζω πως δύσκολα κάποιος θα έκανε μια σοβαρή πρώτη προσπάθεια μαζί της μιας και υπάρχουν τόσοι άλλοι «θαυμαστές». Βέβαια, ξαναλέω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις!

Άκυρο με τη μία

Με το πρώτο δευτερόλεπτο που μας πλησιάσει κάποιος και μας ρωτήσει το όνομά μας ή μας κάνει κοπλιμέντο, το κόβουμε μαχαίρι. Μπορεί να είμαστε σε σχέση, να μη μας αρέσει ή γενικά να μην είμαστε σε φάση, όμως δεν πρέπει να είμαστε αγενείς και ούτε να νομίζουμε ότι όλα γυρίζουν γύρω από μας. Οκ, κάποιος μας ρώτησε πώς μας λένε και νομίζουμε ότι θέλει να τα φτιάξουμε ή να μας ρίξει με τη μία στο κρεβάτι. Ας ηρεμήσουμε λίγο και ας είμαστε την επόμενη φορά πιο ευγενικές. Μπορούμε να απομακρυνθούμε πιο διακριτικά χωρίς να θίγουμε τον άλλο.

Αν θέλουμε επομένως, να είμαστε εύκολα προσεγγίσιμες και να φλερτάρουμε ασύστολα, ας αποφύγουμε αυτά τα λάθη-παγίδες, ας γίνουμε πιο προσιτές στον ανδρικό πληθυσμό. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οι άντρες έχουν το ταλέντο να παρατηρούν εκ των έσω, οπότε αυτό που βγάζουμε από μέσα μας δείχνει να μετράει περισσότερο!

Τι λάθος κάνουμε και οι άνδρες μας περνούν για σνομπ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top