Σούξου -Μούξου

Τι να κάνεις για να μην σε θεωρεί δεδομένη

Είστε καιρό μαζί, έχεις αφοσιωθεί πολύ στη σχέση σας, του κάνεις όλα τα χατίρια. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αρκετά πιθανό ο σύντροφός σου να σε θεωρεί δεδομένη και να σταματάει να σε διεκδικεί. Αν αυτό έχει ήδη συμβεί, φρόντισε να αλλάξεις τακτική και να κάνεις την έκπληξη. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξέρει από πού του ήρθε!

#1 Μην του κάνεις όλα τα χατίρια

Χορηγούμενο

Trulli

Δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να καλομαθαίνεις τον σύντροφό σου και να γίνεσαι χαλί να σε πατήσει. Αντιθέτως, θα χάσεις το ενδιαφέρον του. Άρχισε επομένως, να πατάς πόδι και να λες και κανένα «όχι» και τότε θα αρχίσει το ταρακούνημα.

Χορηγούμενο

Trulli

#2 Να είσαι ο εαυτός σου

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις ο εαυτός σου σε μια σχέση. Ναι μεν δε θέλεις να διαφωνείς και να καβγαδίζεις με το ταίρι σου, αλλά δεν είναι λύση να δέχεσαι τις απόψεις του, ενώ διαφωνείς με αυτές. Εκφράσου ελεύθερα, υποστήριξε με πάθος τις ιδέες σου, δείχνοντας έτσι τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Αυτό θα τον γοητεύσει και θα τον παρακινήσει να ανακαλύψει κι άλλα πράγματα για σένα.

#3 Μην είσαι πάντα διαθέσιμη

Το ξέρω ότι θέλεις σαν τρελή να του απαντήσεις στο μήνυμα κατευθείαν, αλλά ξανασκέψου το λίγο. Αν αυτός κάθε φορά που του στέλνεις αργεί να απαντήσει, κι εσύ απαντάς στο δευτερόλεπτο, δεν είναι όλα καλά. «Εξαφανίσου» για λίγο, κάν’ τον να σε ψάξει, δώσε την εντύπωση ότι πέρα απ’ αυτόν έχεις κι άλλα πράγματα να ασχοληθείς. Να δεις που μετά θα σε αναζητά σαν τρελός!

#4 Να είσαι πάντα περιποιημένη

Τι κι αν τα ‘χετε πολύ καιρό; Είναι λόγος αυτός να παραμελείς τον εαυτό σου και να κυκλοφορείς όπως να ‘ναι; Δεν νομίζω. Σίγουρα στις μακροχρόνιες σχέσεις υπάρχει οικειότητα, αλλά αν είσαι μονίμως απεριποίητη, τότε δυστυχώς θα είσαι βαρετή για τον σύντροφό σου. Κάνε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, φρόντισε τον εαυτό σου και υπενθύμισέ του ότι είσαι η ίδια λαμπερή γυναίκα που ερωτεύτηκε στην αρχή.

#5 Μην παραμελείς την παρέα σου

Έχεις ακυρώσει άπειρες φορές ραντεβού με τις φίλες σου για να βγεις μαζί του, αλλά αυτός μια χαρά βγαίνει με τους δικούς του. Ε, δεν πάει έτσι. Δώσ’ του να καταλάβει ότι έχεις ζωή και πέρα απ’ αυτόν, ότι θέλεις να κρατήσεις κάποιες συνήθειες που είχες και πριν τα φτιάξετε, γι’ αυτό ακύρωσέ του μια φορά ένα ραντεβού για να βγεις με τις φίλες σου.

#6 Κάν’ τον (λιγάκι) να ζηλέψει

Last but not least, η ζήλια στα φυσιολογικά της επίπεδα μπορεί πάντα να κάνει θαύματα. Μπορείς να αναφέρεις στον σύντροφό σου ένα αθώο κολακευτικό σχόλιο που δέχτηκες από κάποιον, αλλά μέχρι εκεί, μην το παρατραβήξεις. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει ότι δεν περνάς απαρατήρητη, ότι είσαι ποθητή, ενώ ο ίδιος είναι πολύ τυχερός που σε έχει. Αν πάλι τον προκαλέσεις αρκετά, τότε ίσως έχουμε σκηνικά και σίγουρα δεν είναι αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ λογικό με τη συμπεριφορά σου πολλές φορές να δίνεις την εντύπωση στον σύντροφό σου ότι είσαι δεδομένη γι’ αυτόν, γιατί κάνεις αυτό που νιώθεις χωρίς να σκέφτεσαι αυτή την πιθανότητα. Μια ανατροπή όμως, είναι απαραίτητη και για να αναθερμανθεί η σχέση σας, αλλά και για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου αν ξέρεις ότι σε θέλει ακόμα σαν τρελός!

Τι να κάνεις για να μην σε θεωρεί δεδομένη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top