Λάιφσταϊλ

Τι να κάνεις όσο οι άλλοι βλέπουν Mundial και βαριέσαι μέχρι θανάτου;

Τον τελευταίο μήνα κινούμαστε σε ρυθμούς μουντιάλ άλλοι το διασκεδάζουν και άλλοι μάλλον έχουν βαρεθεί τη ζωή τους. Αν είσαι από τους δεύτερους διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Αν είσαι από τους πρώτους πρότεινε το σε αυτούς που σου κάνουν παράπονα.
Τι να κάνεις λοιπόν όταν οι άλλοι βλέπουν μουντιάλ;

#1 Mάθε τι είναι το offside
Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ πάντα το άκουγα και ήθελα να μάθω τι είναι. Τώρα, σας δίνεται η ευκαιρία! Αν βαριέστε να δείτε τους αγώνες με τους υπόλοιπους googlάρετε και μάθετε και εσείς τι είναι το offside. O,τι μαθαίνει κανείς καλό είναι!

#2 Άρχισε μία καινούργια σειρά
Έτσι, ούτε θα ενοχλείτε ούτε θα σας ενοχλούν. Εκτός αυτού θα περάσει ο χρόνος τόσο γρήγορα που ούτε εσείς δεν θα το καταλάβετε. Μέχρι να τελειώσει το μουντιάλ θα έχετε δει τουλάχιστον 4 κύκλους.

#3 Διάβασε ένα βιβλίο
Μπορεί να φαίνεται τετριμμένο, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας. Διαλέξτε ένα βιβλίο και αφιερώστε τον χρόνο σας εκεί. Και αφήστε τους άλλους “κολλημένους με την μπάλα”.

#4 Φάτε τους το φαγητό
Ήρθε λοιπόν η ώρα του φαγητού και στρώσατε μπροστά στην τηλεόραση. Τραγικό λάθος. Καθίστε τώρα στη γωνίτσα σας και φάτε μόνοι σας, αφού όλοι οι άλλοι καμία σημασία δεν πρόκειται να σας δώσουν όσο υπάρχει αγώνας. Μην στενοχωριέστε, όμως, υπάρχει λύση και για αυτό! Φάτε και τη δική τους μερίδα και πού ξέρετε ίσως τότε καταλάβουν γιατί δεν πρέπει ποτέ να σας αγνοούν.

#5 Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας
Ήρθε η ώρα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Κάντε τα μποτέ σας ή απλώς κοιμηθείτε. Τώρα που δεν ασχολείται κανένας με εσάς, θα το κάνετε εσείς.

Τι να κάνεις όσο οι άλλοι βλέπουν Mundial και βαριέσαι μέχρι θανάτου;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top