Λάιφσταϊλ

Τι να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τις ημέρες που δεν θέλεις να πας σχολή

Υπάρχουν μέρες (όλες μην σου πω) που δε θες να πας στη σχολή με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Κι αν κάνεις το ψυχικό και πας, θα καταλήξεις να πίνεις καφέ σε κάποιο κοντινό καφέ-στέκι στη σχολής σου. Σκέφτεσαι ότι δεν είναι αναγκαίο να παρακολουθήσεις, αφού μπορείς να τα διαβάσεις και μόνος σου.

Κι όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Η παρουσία σου στη σχολή θα σε βοηθήσει να πετύχεις και οι θετικές σκέψεις να γίνουν όλα λίγο πιο υποφερτά.

Πας για να ξεφορτωθεις μαθηματα

Όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις, η παρουσία σου στο αμφιθέατρο είναι σημαντική. Υπάρχουν πράγματα που θα τα κατανοήσεις πιο εύκολα ακούγοντάς τα, παρά διαβάζοντάς τα μόνος σου μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα μέσα στην εξεταστική του εαρινού εξαμήνου.

Και να σου πω και κάτι; Καλό είναι να σε βλέπει πού και πού και εκείνος ο στρίτζος καθηγητής με το δύσκολο μάθημα που όλοι πιστεύουν πως θα το χρωστάνε μέχρι το θάνατό τους.

Και η παρεα ολο και μεγαλωνει

Για να λέμε και την αλήθεια, οι φιλίες που θα κάνεις στη σχολή είναι φιλίες ζωής. Θα μοιραστείτε μαζί εξεταστικές, αμήχανες στιγμές γέλιου στο αμφιθέατρο, εργασίες που θα βαριέστε να δουλέψετε και πιθανότατα και κοινές παρουσιάσεις.

Ο φίλος και η φίλη στη σχολή, είναι ο άνθρωπος που θα ξενυχτήσετε μαζί, θα κοιμηθείτε ο ένας στο σπίτι του άλλου και θα προγραμματίσετε και κοινές διακοπές.

Εχουμε προγραμμα

Το να πηγαίνεις στη σχολή σου σχεδόν σε καθημερινή βάση σημαίνει ότι ακολουθείς και κάποιο πρόγραμμα. Έτσι, αποκτάς γενικότερα μία οργάνωση στον τρόπο ζωής σου, ταυτόχρονα βάζεις στόχους και είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξή τους.

Τι να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τις ημέρες που δεν θέλεις να πας σχολή
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top