Μασαbook

Τι σχέση έχεις εσύ με το φαγητό του γείτονα;

Tο efood, η #1 υπηρεσία online delivery φαγητού από χιλιάδες καταστήματα, παρουσιάζει τη νέα άκρως λαχταριστή του καμπάνια!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη υπηρεσία καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις, δημιουργώντας ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό περιεχόμενο για όλους τους foodies και coffee lovers.

Οι νέες ταινίες επισφραγίζουν τη fun και σύγχρονη ταυτότητα του brand μέσα από τη φωνή δύο ξεχωριστών πρωταγωνιστών – δύο κλασικοί γείτονες – που δίνουν σάρκα και οστά στη δύναμη της efood εμπειρίας.

Μέσα από ξεκαρδιστικούς διαλόγους, και χιουμοριστικές εικονοποιήσεις, το efood υπογραμμίζει την ευκολία χρήσης της υπηρεσίας, αλλά και την απολαυστική εμπειρία της διαδικασίας παραγγελίας, πατώντας πάνω σε ένα πολύ σημερινό και στοχευμένο πρίσμα που αναδεικνύει τις δεκάδες δυνατότητες και τα προνόμια χρήσης της πλατφόρμας.

Το άρτιο αποτέλεσμα υπογράφούν η διαφημιστική εταιρεία McCann και η εταιρεία παραγωγής Parasol. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά των συνολικά 8 επεισοδίων εδώ.

 

efood και έφαγες!

 

About efood:

Tο efood είναι η #1 υπηρεσία online delivery φαγητού, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 5.000+ καταστήματα σε 50 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Τι σχέση έχεις εσύ με το φαγητό του γείτονα;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top