Ζώδια

Τι θέλει να γίνει το κάθε ζώδιο όταν μεγαλώσει;

Κάποια στιγμή στη ζωή κάποιος μακρινός θείος έρχεται για επίσκεψη και μένει άναυδος από το πόσο πολύ μεγάλωσες και άλλαξες (όχι καλέ γιa playmobile με πήραν, αλλά τους χάλασα) και σε ρωτάει το κλασικό «τι σκέφτεσαι για το μέλλον;». Φυσικά, η απάντηση είναι να τρώω πατατάκια ξαπλωμένος στον καναπέ, αλλά θυμάσαι την μαμά σου που πάντα λέει να είσαι ευγενικός/ή και σκέφτεσαι διάφορα επαγγέλματα προκειμένου να τον εντυπωσιάσεις. Ας προετοιμαστούμε, λοιπόν, μαζί για μια τέτοια ερώτηση ανάλογα το ζώδιο μας:

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι δυναμικοί και γεννημένοι αρχηγοί. Έχουν γρήγορη σκέψη και τα καταφέρνουν όπου απαιτείται αυτοπεποίθηση και θέληση. Τους αρέσει να συναγωνίζονται προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή και δεν εγκαταλείπουν εύκολα.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: πυροσβέστης, χειρούργος, μηχανικός, επαγγελματίας αθλητής, στρατιωτικός, αστυνομικός, επιχειρηματίας

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι εργατικοί, αποφασιστικοί και έχουν μεγάλη αυτοπειθαρχία. Γενικά προτιμούν τις δοκιμασμένες μεθόδους στη δουλειά τους. Κάνουν το ένα βήμα μετά το άλλο. Είναι απίστευτα αφοσιωμένοι στο έργο τους και πάντα πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: διοίκηση επιχειρήσεων, αρχιτεκτονική, πολιτική

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι έχουν μεγάλη έφεση στη μάθηση και κλίση σε όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με επικοινωνία, πληροφορία και έρευνα. Έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να φτάνουν στο βάθος των πραγμάτων.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: ψυχολόγοι, δημοσιογράφοι, δικηγόροι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι με όραμα για τη ζωή και συχνά με εξαιρετική διαίσθηση. Έχουν έντονη φαντασία και καλλιτεχνικές τάσεις. Συνεργάζονται καλά με τους άλλους γιατί τους κατανοούν και τους κάνουν να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μία οικογένεια.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: αρχιτέκτονας, γλύπτης, ζωγράφος, σκηνογράφος

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι δημιουργικοί και εξωστρεφείς. Έχουν φιλοδοξία, ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα. Ξέρουν τι θέλουν και δεν σταματούν μέχρι να το πετύχουν. Αφοσιώνονται σε αυτό που κάνουν και λειτουργούν καλύτερα σε ηγετικές ή ανεξάρτητες θέσεις.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: πολιτικός μηχανικός, έμπορος, πολιτικός, αξιωματικός, ιατρός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι αναλυτικοί και έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τα πιο δύσκολα προβλήματα. Η σκέψη τους είναι απίστευτα οργανωμένη. Πολλές φορές όμως κολλάνε στη λεπτομέρεια. Η υπευθυνότητα είναι για εκείνους ζήτημα τιμής.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: ψυχολόγος, οικογενειακός σύμβουλος, διαιτολόγος

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι προικισμένοι με έντονη αίσθηση της δικαιοσύνης και διαθέτουν ένα μυαλό δημιουργικό και με εξαιρετικές αναλυτικές ικανότητες. Είναι κοινωνικοί, διπλωμάτες και πολύ καλοί στη συνεργασία με τους άλλους.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: δικαστές, πρέσβης, αεροσυνοδός

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι εργατικοί, φιλομαθείς και προικισμένοι με ερευνητικό πνεύμα. Τους αρέσει να σκέφτονται και να αναλύουν σε βάθος, πράγμα στο οποίο βοηθά και η διαίσθησή τους. Έχουν πάθος και επινοητικότητα στη δουλειά τους.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: δικαστές, ιδιωτικοί ερευνητές, συγγραφείς, ψυχολόγοι

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι γεμάτοι ενεργητικότητα και ζωτικότητα. Αυτό βοηθά ώστε να αποδίδουν σε οτιδήποτε καταπιαστούν. Διαθέτουν πολύ κοφτερό μυαλό, που βοηθά να «πιάνουν» μια κατάσταση στο σύνολό της. Συνεργάζονται καλά με τους άλλους, αλλά δεν αντέχουν την ρουτίνα.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: δημοσιογράφοι, ανθρωπολόγοι, ερευνητές

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι προσηλώνονται στον στόχο τους με απόλυτη αφοσίωση και αυτοέλεγχο. Τους αρέσει να έχουν εξουσία ή ανεξαρτησία στο επάγγελμά τους. Έχουν δυνατό μυαλό με μεγάλη ικανότητα συγκέντρωσης.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: διοικητικά στελέχη, γιατροί, οικονομολόγοι

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι έξυπνοι άνθρωποι με καθαρή σκέψη. Ταυτόχρονα όμως διαθέτουν φαντασία και διαίσθηση, πράγμα που αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό. Είναι πολύ ευέλικτοι, τους ελκύουν οι καινοτόμες ιδέες και δεν αφήνουν τις απογοητεύσεις να τους αποσπάσουν από τον στόχο τους.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ταξιδιωτικοί υπάλληλοι, ξεναγοί

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς αποδίδουν καλύτερα χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη διαίσθηση, παρά τη λογική τους. Είναι ευπροσάρμοστοι, δημιουργικοί και δεκτικοί σε νέες ιδέες. Λειτουργούν καλά σε ομαδικές δουλείες.

Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι: γραφίστες, μπάρμαν, φιλόλογοι

Γράφει η Κάτια Μάρα

Τι θέλει να γίνει το κάθε ζώδιο όταν μεγαλώσει;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top