Λάιφσταϊλ

Tik Tokers δοκίμασαν να κάνουν online μαθήματα ονυχοπλαστικής & αυτή είναι η καλύτερη σχολή που προτείνουν

Το Tik Tok είναι μια πλατφόρμα που εκτός από διασκεδαστικά βίντεο, προσφέρει και τέλειες ιδέες και λύσεις για ό,τι μας απασχολεί, μπορούμε να βρούμε από ένα προϊόν περιποίησης μέχρι να μάθουμε για υπηρεσίες και δυνατότητες που πιθανότατα δεν θα μαθαίναμε ποτέ αν δεν το χρησιμοποιούσαμε. Reviews προϊόντων, on camera δοκιμές υπηρεσιών και hauls μας δίνουν μια real εικόνα αυτών που αναζητούμε και αυτό είναι το μαγικό του Tik Tok που όπως φαίνεται ήδη δείχνει να επισκιάζει τις άλλες πλατφόρμες.

Ανάμεσα στα πράγματα που ανακαλύψαμε στο Tik Tok το τελευταίο διάστημα είναι και ότι μια από τις top σχολές ονυχοπλαστικής της Αθήνας, προσφέρει online μαθήματα, ώστε ο οποιοσδήποτε, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένει και όσο πιεσμένο και αν είναι το πρόγραμμά του, να μπορεί να μάθει την τέχνη των άκρων το ίδιο καλά με κάποιον που παρακολουθεί δια ζώσης μαθήματα. Αναφερόμαστε στην Beauty-Full Academy, που πιθανότατα ήδη την έχεις ακούσει και εσύ σε κάποιο βίντεο στο Tik Tok. 

Μπορείς να κλείσεις το πρώτο δωρεάν online μάθημα ονυχοπλαστικής εδώ 

Πρόκειται για μια σχολή που πρωτοστατεί στον χώρο της αισθητικής τα τελευταία 14 χρόνια. Έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους προηγούμενους σπουδαστές της, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή ξεπερνούν τους 20.000. 

Όπως εξηγούν και τα κορίτσια του Tik Tok τα μαθήματα είναι live, οπότε είναι κυριολεκτικά σαν να είσαι μέσα σε τάξη. Μπορείς να ρωτήσεις την καθηγήτρια εκείνη τη στιγμή οποιαδήποτε απορία για να στη λύσει, η οποία δείχνει επί τόπου τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις.

 Φυσικά, τα μαθήματα δεν μένουν σε καμία περίπτωση σε θεωρητικό επίπεδο. Με την εγγραφή σου στα online courses τους σου δίνουν ένα set με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεσαι, ώστε από τις πρώτες κιόλας φορές να κάνεις πράξη αυτά που σου δείχνει η δασκάλα σου, ενώ εκείνη θα είναι πάντα δίπλα σου για να σε καθοδηγεί & και να σε διορθώνει, ώστε να μάθεις πραγματικά όλα όσα χρειάζεται για να μπορέσεις να βγεις με αυτοπεποίθηση στην αγορά εργασίας. Για όσους δεν προλαβαίνουν ή για εκείνους που θέλουν να κάνουν μια επανάληψη, το  μάθημα μαγνητοσκοπείται και μπορούν να το ξαναδούν για τις επόμενες 30 ημέρες.

Μπορείς να κλείσεις το πρώτο δωρεάν online μάθημα ονυχοπλαστικής εδώ 

Στην Beauty-full Academy προσφέρουν επίσης, ένα μάθημα δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση, ώστε να δούμε αν μας ταιριάζει αυτός ο τρόπος εκμάθησης. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα σε βολέψει άπειρα.

Plus, σε όλα αυτά είναι ότι αν τελικά γραφτείς, θα σε προσθέσουν σε μία κλειστή ομάδα, όπου θα μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να μιλήσεις και να ρωτήσεις ό,τι χρειάζεσαι τόσο τους συσπουδαστές σου, όσο και τη δασκάλα σου. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα σχετικά βίντεο για τα online courses της Beauty-full Academy που βρήκαμε στο Tik Tok, τα οποία έχουν και πλάνα από τα μαθήματα, ώστε να πάρετε μια γεύση για το πώς γίνονται. Ανάμεσα σε αυτά που επιλέξαμε είναι και το βίντεο της Νυχούντεργουμαν, της γυναίκας που προσφέρει γέλιο, αλλά και λύσεις για να φτιάξουμε τις πιο όμορφες “νυχούλες” όπως κάνει και εκείνη. 

@maritaparas @beautyfullacademy ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

 

@vasia_xala @beautyfullacademy ♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

 

@katy.supergirl @beautyfullacademy ♬ оригинальный звук – Katy Supergirl

 

Μπορείς να κλείσεις το πρώτο δωρεάν online μάθημα ονυχοπλαστικής εδώ 

 

Tik Tokers δοκίμασαν να κάνουν online μαθήματα ονυχοπλαστικής & αυτή είναι η καλύτερη σχολή που προτείνουν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top