Ταξίδια

To 18-24.gr μεγαλώνει με +9.000 καταλύματα. Θες και εσύ να γίνεις μέρος του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού site της Ελλάδας;

Η ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα 18-24.gr μεγαλώνει και φέρνει επιπλέον περισσότερες από 9000 επιλογές καταλυμάτων στα προσφερόμενα πακέτα ταξιδίων, γίνοντας η καλύτερη και πιο «δυνατή» επιλογή για να κλείσει κάποιος το επόμενο ταξίδι του.

Αυτό επιτεύχθηκε ύστερα από σύνδεση του www.18-24.gr με τον όμιλο webhotelier | primalres, που είναι ο μεγαλύτερος πάροχος λύσεων ταξιδιωτικής τεχνολογίας στην Ελλάδα έχοντας συνεργασία με πάνω από 9000 ξενοδοχεία και καταλύματα διαφόρων άλλων μορφών. Έτσι στη δημοφιλή πλατφόρμα ταξιδιών www.18-24.gr, θα έχουν τη δυνατότητα να προστεθούν σταδιακά ως και 9.000 νέα ξενοδοχεία και καταλύματα, εμπλουτίζοντας κατά πολύ το portfolio των επιλογών για τους πελάτες, όχι μόνο με low cost καταλύματα, αλλά και μονάδες υψηλής ποιότητας, family hotels, villas κλπ.

“Για μας ήταν ένα στοίχημα να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συνεργασία” μας αναφέρει ο CEO του 18-24, Γιώργος Καρανάσιος. Η ανάγκη των ξενοδοχείων να δουλεύουν με δυναμικές τιμές, να ανοίγουν όσα περισσότερα κανάλια μπορούν, και να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα, είναι επιτακτική. Με βάση αυτό, η συνδεση με channel managers και για εμάς, κι η ύπαρξή μας σαν κανάλι πώλησης, είναι μια φυσιολογική εξέλιξη. Παράλληλα, αυξάνει σημαντικά τις διαθέσιμες επιλογές που θα έχουν οι πελάτες μας”.

Ήδη το ενδιαφέρον από πλευράς ξενοδοχείων είναι έντονο, αφού χωρίς κάποια δυσκολία αποκτούν πρόσβαση και σε πωλήσεις πακέτων, συνδυασμού δηλαδή μεταφοράς και διαμονής, κάτι που δεν προσφέρει η πλειοψηφία των online μηχανών κρατήσεων.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες πλέον, θέλουν με μια αναζήτηση να βρίσκουν τα πάντα. Το να κλείσεις ένα αεροπορικό εισιτήριο σε πολύ χαμηλή τιμή και μετά να μη βρίσκεις ξενοδοχείο, ή το αντίθετο, έχει συμβεί στους περισσότερους, με αποτέλεσμα να πληρώνουν πολύ περισσότερα στο τέλος. Ο ταξιδιώτης θέλει να βρίσκει τα πάντα με μια αναζήτηση, ξενοδοχείο, μεταφορά, δραστηριότητες, επιπλέον υπηρεσίες.

Το www.18-24.gr, είναι η μόνη ελληνική online πλατφόρμα αναζήτησης ταξιδιών, με 100+ προορισμούς σε περισσότερες από 30 χώρες. Αν και πριν 20 χρόνια ξεκίνησε στοχεύοντας στο συγκεκριμένο ηλικιακό group, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει πολύ τα city breaks, έχει μπει στο κομμάτι των business ταξιδιών, αλλά και των οικογενειακών διακοπών. Η προσθήκη των συνεργαζόμενων με την primalRES ξενοδοχείων που θα θελήσουν να συνδεθούν με το 18-24 Travel  θα δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, αλλα και τα ξενοδοχεία θα ενισχυθούν σημαντικά, εκμεταλλευόμενα και την υπηρεσία Travel Now Pay Later που παρέχεται στους πελάτες του 18-24 Travel. Η πρόσβαση των ξενοδοχείων σε μια τέτοια υπηρεσία, είναι αδύνατη, μπορούν όμως να επωφεληθούν από τη συνεργασία αυτή, αφού την παρέχει για τον τελικό πελάτη το 18-24.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών, είναι σίγουρο πως θα δώσει νέες δυνατότητες κι επιλογές, τόσο στον ξενοδόχο όσο και στον τελικό καταναλωτή- ταξιδιώτη.

Αν έχετε κατάλυμα και θέλετε να δέχεστε κρατήσεις μέσω του 18-24.gr επικοινωνήστε με το [email protected] κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

To 18-24.gr μεγαλώνει με +9.000 καταλύματα. Θες και εσύ να γίνεις μέρος του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού site της Ελλάδας;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top