Κοινωνικά

Το efood στέκεται στο πλευρό της Ένωσης «Μαζί Για το Παιδί» και τη δράση «Χριστουγεννιάτικο Γεύμα»

Tο efood, η #1 υπηρεσία online delivery φαγητού από χιλιάδες καταστήματα, ενώνεται με τους σκοπούς της ένωσης μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί Για το Παιδί», και στηρίζει τη δράση «Χριστουγεννιάτικό Γεύμα», με δωρεά ύψους 3.000 ευρώ.

Φέτος τα Χριστούγεννα το «Μαζί για το Παιδί» στοχεύει στην προσφορά ενός εορταστικού γεύματος αξίας 50€ σε 100 οικογένειες – θέλοντας να συγκεντρώσει συνολικά 5.000€ έως τις 6 Ιανουαρίου. Με ένα απλό κλικ μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε. Το «Χριστουγεννιάτικο Γεύμα» δε χρειάζεται να είναι ακριβό, αλλά χρειάζεται σίγουρα να περιβάλλεται από αγάπη. Με αρωγό λοιπόν την αγάπη το efood συμβάλλει έμπρακτα στη συγκεκριμένη ενέργεια και στη στήριξη ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του στόχου.

Με ενα απλο κλικ μπορουμε ολοι να βοηθησουμε:

Κάντε κλικ στην crowdfunding πλατφόρμα της Ένωσης ΕΔΩ, επιλέξτε το πακέτο δωρεάς που επιθυμείτε ή συμπληρώστε το ποσό που θα θέλατε να προσφέρετε, διαλέξτε τον τρόπο της πληρωμής και ολοκληρώστε την συναλλαγή σας.

Το ποσό των 50€ που αντιστοιχεί σε ένα γιορτινό γεύμα μιας 4μελούς οικογένειας, μπορεί να καλυφθεί είτε εν μέρει, είτε εξολοκλήρου από εσάς, την παρέα, τους συναδέλφους ή και τα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας.

Έχοντας υπολογίσει τα έξοδα με σύνεση και φροντίδα για δωρητές και δωρεοδόχους, σας καλούμε να συνεισφέρετε επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείτε και σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς!

Το efood στέκεται στο πλευρό της Ένωσης «Μαζί Για το Παιδί» και τη δράση «Χριστουγεννιάτικο Γεύμα»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top