Σούξου -Μούξου

Το καλοκαίρι έρχεται για να ενώσει σχέσεις από απόσταση

Το καλοκαιράκι έφθασε! Τελείωσαν πανελλήνιες, ενδοσχολικές, εξεταστικές και όλων των ειδών οι υποχρεώσεις. Ώρα λοιπόν να κατεβάσουμε διακόπτες και να αφήσουμε το καλοκαίρι να μας παρασύρει! Και αυτό συνεπάγεται με πολλά: Μπάνια, μπάνια, μπάνια (εκτός και εάν είσαι από τα άτομα του «Μπαίνω για 3 λεπτά στη θάλασσα και τις υπόλοιπες 5 ώρες ψήνομαι σαν κοτόπουλο στη ξαπλώστρα» ή από τους «αλλεργικούς» με την άμμο που μπαίνει ανάμεσα στα δάχτυλα).

Καλοκαίρι σίγουρα σημαίνει μπόλικη ξεγνοιασιά, chilling στο μπαλκόνι, cocktail πάρτι, φωτιές στην παραλία και το καλύτερο timing για όμορφα reunions. Πράγματι, το καλοκαίρι είναι κατάλληλη περίοδος να βρεθείς με φίλους από τα παλιά, να πείτε τα νέα μιας ολόκληρης χρονιάς, να γελάσετε με τα ίδια αστεία που λέγατε κάποτε στο παρελθόν, αλλά να δεις και ένα αγαπημένο πρόσωπο που ίσως σου έχει λείψει λίγο παραπάνω. Ναι, στο άτομο με το οποίο είχες αποφασίσει να φτιάξεις μια σχέση εξ αποστάσεως αναφέρομαι. Μία σχέση λίγο διαφορετική από τις άλλες, με περισσότερα εμπόδια και δυσκολίες, θυσίες και συμβιβασμούς. Μία σχέση από απόσταση που κατάφερε να δημιουργηθεί και να κρατήσει και το καλοκαίρι έρχεται να σας ανταμείψει γι’ αυτή την προσπάθειά σας.

«Καλά που μεσολαβεί και ένα καλοκαίρι και βρισκόμαστε!» και ακόμη δεν βρεθήκαμε, αρχίσαμε τα παράπονα. Σίγουρα, όταν βρισκόμαστε μετά από καιρό με τη σχέση μας, θα μας βγει αβίαστα το παράπονο για να επιβεβαιώσουμε τα αισθήματά του. Αλλά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το καλοκαίρι δεν διαρκεί πολύ και άρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό του. Βόλτες στην παραλία κάτω από τα αστέρια, μπάνιο σε ερημικές παραλίες, μεσημέρια σε γραφικά ταβερνάκια, διακοπές σ’ ένα ωραίο νησί και μοναδικά ηλιοβασιλέματα που θα θυμάσαι για πάντα. Και φυσικά άφθονες φωτογραφίες που θα σου κρατούν συντροφιά έναν ολόκληρο χειμώνα και θα σε πηγαίνουν νοερά σε ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι που πέρασε.

Μην ξεχνάς όμως, και φίλους που έχεις διάσπαρτους σε πολλά μέρη της Ελλάδας ή και στο εξωτερικό. Άλλοι για σπουδές, άλλοι για δουλειά, άλλοι γιατί έτσι τα έφερε η τύχη να ξενιτευτούν. Είναι αυτοί οι φίλοι που τους βλέπεις μόνο το καλοκαίρι, αλλά όταν βρεθείς μαζί τους, θα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα από την τελευταία φορά που είχατε ιδωθεί. Και συνήθως είναι αυτοί οι φίλοι με τους οποίους κάνεις τις τρέλες σου και τα πιο αστεία πράγματα που θα θυμάσαι για πάντα.

Το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία για να ξανασμίξουμε με όσους είμαστε μακριά. Να δούμε αγαπημένους ανθρώπους, να γελάσουμε μαζί τους, να συζητήσουμε, να περάσουμε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και στους ρυθμούς του φθινόπωρου.

Το καλοκαίρι έρχεται για να ενώσει σχέσεις από απόσταση
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top