Λάιφσταϊλ

Το καλοκαίρι στην Αθήνα ισούται με μπαλκόνι, φίλους και μπύρες

Τα καλύτερα καλοκαιρινά βράδια με φίλους τα έχω πέρασει σε μπαλκόνι, αυλή ή ταράτσα με μπύρες και συζητήσεις μέχρι το πρωί. Ναι, καλά είναι και τα μπαράκια, τα κλαμπ, τα ρακάδικα και όλα αυτά, αλλά το καλοκαίρι στην Αθήνα πάει πακέτο με αυτές τις βραδιές.

Είναι αυτές οι στιγμές που αράζετε με τους φίλους σου στο μπαλκόνι, χαλαρά, πίνετε τις μπυρίτσες σας (ε, ένα ολόκληρο βράδυ μόνο μία θα πιείτε;). Μιλάτε για θέματα που σας απασχολούν και που σε άλλες περιπτώσεις ίσως και να ντρεπόσασταν να συζητήσετε. Αναπολείτε παλιές στιγμές και φτιάχνετε στο μυαλό σας σχέδια για το μέλλον. Παρατηρείτε τη θέα και η μουσική συνοδεύει τις συζητήσεις και τα παιχνίδια που παίζετε. Κι αν κάποιος έχει και κιθάρα, ακόμη καλύτερα.

Περνάς ουσιαστικότερο χρόνο με τους φίλους σου, όταν χαλαρώνεις μαζί τους. Γνωρίζεις πολύ καλύτερα τόσο αυτούς, όσο και νέα άτομα που πιθανότατα θα βρεθούν στην παρέα εκείνο το βράδυ. Τα ατέλειωτα γέλια, η ανταλλαγή απόψεων σε σοβαρές συζητήσεις, οι χαζομάρες που μπορεί να πείτε και όλα τα παραπάνω σας κάνουν να δεθείτε περισσότερο. Επιπλέον, έρχεσαι πιο κοντά στη φάση των διακοπών, ζεις πιο έντονα αυτό το κλίμα. Μπορεί να είσαι στην Αθήνα, όμως αυτές οι στιγμές είναι που σε κάνουν να νιώθεις καλοκαίρι. Το αεράκι στο μπαλκόνι, η χαρά που σου προσφέρει η όμορφη θέα από αυτό, η ελευθερία που νιώθεις και, φυσικά, η καλή παρέα.

Το καλοκαιρινό κλίμα τους βοηθάει όλους να είναι πιο αυθόρμητοι, άνετοι και ανοιχτοί με τους φίλους τους. Και στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Σίγουρα όταν βγαίνεις έξω σε ένα μαγαζί περνάς πολύ ωραία και διασκεδάζεις, αλλά το να μαζευτείτε με την παρέα σου σε ένα μπαλκόνι σας φέρνει πιο κοντά. Επομένως, ζείτε πιο έντονες στιγμές όλοι μαζί.

Αυτά τα ωραία βράδια στην Αθήνα δεν τα αλλάζω με τίποτα. Εκτός αν μπορώ να τα ζήσω στην παραλία ενός όμορφου νησιού.

Το καλοκαίρι στην Αθήνα ισούται με μπαλκόνι, φίλους και μπύρες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top