Ταξίδια

Βρήκαμε τo «κόλπο» για να χρησιμοποιήσεις το Freedom Pass και μετά τη λήξη του

Τα χρήματα που μένουν στην προπληρωμένη κάρτα του Freedom Pass έχουν κανονικά λήξη στο τέλος του χρόνου. 31/12 είναι το επίσημο deadline. Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που είτε δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν όλο το ποσό, είτε έκαναν πρόσφατα το εμβόλιο και το έχουν ολόκληρο! Αν είσαι ένας από αυτούς, μην αγχώνεσαι και φυσικά μην τα ξοδέψεις όλα σε ταξί. Λύση υπάρχει και σου δίνει τη δυνατότητα να «κρατήσεις» αυτά τα e-χρήματα του Freedom Pass για όσο, μα όσο θες.

Αναφερόμαστε σε μια δυνατότητα που παρέχει η ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα www.18-24.gr που προσφέρει οικονομικά ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών.

Τα πράγματα είναι απλά:

Μπαίνεις στη σελίδα,
δημιουργείς λογαριασμό
κι αυτόματα έχεις κι ένα προσωπικό πορτοφόλι στον λογαριασμό σου.
Με μια απλή διαδικασία, φορτώνεις το πορτοφόλι με τα χρήματα που σου έμειναν από το Freedom Pass και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για οποιοδήποτε ταξίδι αποφασίσεις, σε Ελλάδα ή εξωτερικό, χωρίς χρονικό περιορισμό!

Τα χρήματά σου θα μένουν εκεί, για όσο το θελήσεις, ενώ μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε όσες κρατήσεις θέλεις στο μέλλον, μοιράζοντας το ποσό όπως επιθυμείς.

Στην ουσία τα μεταφέρεις από το Freedom Pass στο πορτοφόλι σου στο 18-24.gr, ώστε να μην έχεις περιορισμό για το πότε θα τα χρησιμοποιήσεις. Έξυπνο;

Απλώς μην ξεχαστείς! Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει μέχρι τις 31/12, πριν προλάβει το Freedom Pass σου να κάνεις φτερά. Δεν έχεις πολύ χρόνο λοιπόν, βιάσου!

Μάθε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις εδώ

 

Βρήκαμε τo «κόλπο» για να χρησιμοποιήσεις το Freedom Pass και μετά τη λήξη του
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top