Daily Yang

Το θερμόμετρο βάρεσε κόκκινο με 100 εταιρίες που ψάχνουν τώρα στο CollegeLink

Στο CollegeLink προτεραιότητα μας είναι η νέα γένια! Πιστοί, λοιπόν, στο ραντεβού μας κόντρα στον καύσωνα που προσπαθεί απεγνωσμένα να μας λιώσει τα μυαλά, σου παρουσιάζουμε 10 από τις 100+ εταιρίες που περιμένουν την αίτησή σου. Βρες και εσύ μια δροσερή γωνιά και πάτα το κλικ.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Γραφίστας @Flow Magazine

Τα έμαθες; Το ηλεκτρονικό περιοδικό ποικίλης ύλης www.flowmagazine.gr αναζητά σπουδαστές για πρακτική άσκηση στη θέση του γραφίστα. Απαραίτητα προσόντα για τον ιδανικό υποψήφιο είναι η γνώση  Photoshop, Illustrator και Premiere, καθώς και διάθεση για εργασία και εκμάθηση. Το’ χεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

OFFICE EMPLOYEE @STANCOLAC SA

Ζεις στη Θεσσαλονίκη και αναζητάς εργασίας; Σου βρήκαμε τη λύση! Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων STANCOLAC με έδρα την Θεσσαλονίκη ζητά υπάλληλο γραφείου. Τα καθήκοντα σου θα είναι η γραμματειακή υποστήριξη, καθήκοντα ISO, σύνταξη προσφορών και τεχνοοικονομικής μελέτης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Υπάλληλο Προμηθειών και Τεχνικής Διαχείρισης @Parex

Η Parex είναι μια ισχυρή και πρωτοπόρος επιχείρηση που αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, μένοντας σταθερή στις αξίες της: υψηλή ποιότητα, ορθός και καινοτομικός σχεδιασμός, μοντέρνα και άνετα προϊόντα σε προσιτές τιμές. Η επιχείρηση διατηρεί μόνιμους αντιπροσώπους στην Θεσσαλονίκη και την Κρήτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Αυτό που εγγυάται όμως την αξιοπιστία της είναι οι πάνω από 70 εργαζόμενοι στην Parex: κάθε ένας από αυτούς, από την έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων έως την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, έχει γνώση και αγάπη για το αντικείμενο και εργάζεται με επαγγελματισμό και αφοσίωση για την ικανοποίηση των πελατών της. Η εταιρεία Parex, αναζητά έναν/μια Υπάλληλο Προμηθειών και Τεχνικής Διαχείρισης για την κάλυψη της θέσης στα κεντρικά της γραφεία στον Ταύρο. Μην αργείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) @TSIGARIDAS SA

Η εταιρεία ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της διακίνησης βιβλίων στην Ελλάδα, ζητά για την έναρξη της σχολικής περιόδου 2019, Σεπτέμβριος 2019, να  καλύψει την θέση υπάλληλου αποθήκης με εμπειρία σε ξενόγλωσσα βιβλία στην κεντρική αποθήκη της εταιρείας στην Αθήνα. Αν είσαι λοιπόν βιβλιοφάγος και σου αρέσουν και οι ξένες γλώσσες, ανακάλυψε τη θέση εδώ! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Control room operator @Wootis S.A.

Ο υποψήφιος θα αναλάβει σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα της εταιρίας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά την απομακρυσμένη παρακολούθηση Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ, τον εντοπισμό δυσλειτουργιών / βλαβών, τον τηλεχειρισμό εγκαταστάσεων, τη διατήρηση ticketing συστήματος, την ανάλυση και προετοιμασία αναφορών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλος Πωλήσεων Αττικής – Επαρχίας @Vector Brands 

Η Vector Brands, η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τo WD-40, Masterlock, HPX, Qbrick  και άλλα κορυφαία brands από το χώρο του DIY στην Ελλάδα, αναζητεί Σύμβουλο Πωλήσεων με περιοχές ευθύνης στην Αττική και την Επαρχία. Ο νέος συνεργάτης θα έχει ευθύνη για την προώθηση των προϊόντων της Vector Brands, τόσο στα υφιστάμενα σημεία πώλησης, όσο και σε νέο πελατολόγιο. Αν σε ενδιαφέρει ο τομέας των πωλήσεων, εδώ είναι η ευκαιρία σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός @MIHANIKI KATASKEVASTIKI AE

Η Μηχανική Κατασκευαστική Α.Ε. με εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή τηλεπικοινωνιακών έργων παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και επιθυμεί να προσθέσει στο δυναμικό της  Ηλεκτρολόγο Mηχανικό. Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι τα ακόλουθα: Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, Να έχεις άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, και Δυνατότητα συχνών  μετακινήσεων εντός Ελλάδας. Πως σου φαίνεται; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλοι Πωλήσεων Ηλεκτρολογικού Υλικού @ELECTROINVEST

H ΜΕΪΔΑΝΗΣ (Electroinvest Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1983 και είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της εμπορίας και διανομής ηλεκτρολογικού υλικού, με 25 υπερσύγχρονα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας λύσεις ποιότητας σε επαγγελματίες και καταναλωτές. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και στελέχωσης των καταστημάτων της, αναζητά άμεσα για τα καταστήματα της Αττικής, έναν Συμβούλου Πωλήσεων Ηλεκτρολογικού Υλικού. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales @Happy Mommy Happy Baby IKE

Η εταιρία HMHB, με έδρα στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική διάθεση  βρεφικών/παιδικών προϊόντων με αποκλειστικές συνεργασίες εταιριών μεταξύ των οποίων MUNCHKIN, CHILDS FARM, CHILLY’S, BUMKINS, SLIPSTOP κ.α. Στα πλαίσια ανάπτυξης του τμήματος πωλήσεων, αναζητεί άτομο για Β2Β πωλήσεις στην Αττική κυρίως στο κανάλι των φαρμακείων, αλλά και συναφών σημείων λιανικής πώλησης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 800€ @Asty Real Estate

Μεσιτικό γραφείο με έδρα τα Νότια Προάστια με πάνω από 36.000 ενεργά ακίνητα στα Νότια και στο κέντρο της Αθήνας με αποκλειστικές εκπροσωπήσεις σε πρεσβείες και κτηματομεσιτικά της Κίνας, Ρωσίας και Ηνωμένα Εμιράτα, ψάχνει να δημιουργήσει καινούργια ομάδα συνεργατών. Παρέχεται εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές χρηματομεσητείας και εκτιμητών ακινήτων για την αποτελεσματικότητα των συνεργατών χωρίς προϋπηρεσία! Μην καθυστερείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink! 

Το θερμόμετρο βάρεσε κόκκινο με 100 εταιρίες που ψάχνουν τώρα στο CollegeLink
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top