Ανδρική Μόδα

Το νέο trend της φετινής σεζόν: oversized μανίκια

Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε τη μόδα της εποχής μας με δύο μόνο λέξεις θα ήταν αρκετές: street style. Είναι η τάση που έχει καταφέρει να προσδιορίσει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας αλλά και να συμπληρώσει με απόλυτη επιτυχία μια άλλη, εξίσου σημαντική τάση των καιρών μας, αυτήν του Instagram.

Ελάχιστες θα είναι οι πιθανότητες να μην υπάρχει στα «following» σας τουλάχιστον ένας λογαριασμός που έχει καταφέρει να γίνει hip μέσα από περίπλοκους συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στο μοντέλο της εποχής. Άλλωστε, ολόκληρη η νέα γενιά και οι it εκπρόσωποί της φέρουν το street στοιχείο ως βασικό χαρακτηριστικό.

Από μεγάλους οίκους μέχρι και πρωτοεμφανιζόμενους που δεν άργησαν να χαρακτηριστούν «sensation», όλοι συνέβαλλαν στην ανάδειξη της συγκεκριμένης τάσης. Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι και αυτό του «oversizing». Παρόν εδώ και αρκετές σεζόν, φέτος περνάει σε άλλο επίπεδο και συγκεκριμένα… στα μανίκια!

Πιο μακριά και φαρδιά από ποτέ, τα «oversized μανίκια» αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της χειμερινής περιόδου. Είτε εφαρμόζεται σε πουκάμισα, είτε σε φούτερ, το αποτέλεσμα είναι πάντοτε εντυπωσιακό και ανατρεπτικό.

Πριν το ενσωματώσετε για τα καλά στη γκαρνταρόμπα σας, δείτε πώς μερικοί από τους πιο διακεκριμένους σχεδιαστές εφάρμοσαν την τάση αυτή στις δικές τους κολεξιόν:

_arc0543

_gos0286 _raf03231

kim_0331

_luc3556

_raf0025

_raf07091

prada_fw16_fy301 prada_fw16_fy22 mcq-mens-fw16-fy25 _umi0166

prada_fw16_fy39

_luc3502-1

rick-owens_fw16_fy341

kim_0624

 

Το νέο trend της φετινής σεζόν: oversized μανίκια
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top