Ταξίδια

Travel Now, Pay Later: Πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε, ακόμα και αν δεν έχουμε όλο το ποσό!

Ταξιδι ακόμη κι αν δεν έχεις τωρα τα χρήματα να το πληρώσεις..

Στο κομμάτι της χρηματοδότησης των ταξιδιών, με το πρόγραμμα Travel Now Pay Later, μπαίνει το 18-24 travel,  δημιουργώντας τις υποδομές για την πραγματοποίηση ταξιδιών χωρίς κάποιος να έχει το ποσό που χρειάζεται για το ταξίδι του..

Γίνεται έτσι το μοναδικό travel agency στην Ελλάδα, που όχι μόνο σου κλείνει το ταξίδι, αλλα σου βρίσκει και χρήματα για να το πραγματοποιήσεις.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, το 18-24 travel εδώ και χρόνια δημιουργεί και παράγει πρωτοπόρες τεχνολογίες στο κομμάτι των online ταξιδιών. Αναπτύσσει συνεχώς νέες υπηρεσίες, ενσωματώνει ότι πιο νέο υπάρχει τεχνολογικά, και γενικότερα βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από την εποχή μας.

Τώρα, αντιλαμβανόμενο τη δυσκολία των περισσοτέρων να κλείσουν ένα ταξίδι ή τις διακοπές τους γενικότερα λόγω των οικονομικών δυσκολιών, ενσωματώνει στην πλατφόρμα του μια μοναδική υπηρεσία που δεν είχα μπορέσει ποτέ να λειτουργήσει στον κλάδο των ταξιδιών. Την πληρωμή ενός ταξιδιού που κλείνεις τώρα, μέχρι και σε 60 δόσεις! Χωρίς πιστωτική και με μια διαδικασία εκταμίευσης που διαρκεί ούτε 10 λεπτά!

Σε συνεργασία με την tbi bank,  ενσωματώνει το σύστημα χρηματοδότησης και πληρωμής σε δόσεις στην πλατφόρμα του, με πανεύκολο τρόπο και σε ελάχιστο χρόνο.

Το ταξίδι δεν είναι πλέον όνειρο. Οι οικογενειακές διακοπές δεν είναι οικονομικό αγκάθι για τον προϋπολογισμό. Το επαγγελματικό ταξίδι, είναι μια επένδυση, που δεν χρειάζεται άμεση ρευστότητα, ή χρήση κεφαλαίων της επιχείρησης.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, διαρκεί ελάχιστα, χωρίς γραφειοκρατία και γίνεται online. Εσύ πρέπει να αποφασίσεις το ποσό της χρηματοδότησης, αρκει να μην ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, και τις δόσεις, μέχρι 60 μήνες.

Η ενσωμάτωση ενός τόσο σημαντικού χρηματοδοτικού εργαλείου, είναι σίγουρο πως θα δώσει λύση σε πάρα πολύ κόσμο που με τις αυξήσεις στις τιμές του τουριστικού προϊόντος, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να κλείσουν ένα ταξίδι αναψυχής ή τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το Travel Now Pay Later,  ήρθε για να κάνει χαρούμενους αυτούς που θεωρούν το ταξίδι ανάγκη κι όχι πολυτέλεια! Αν και τώρα, μπορουν να γευτούν και την πολυτέλεια..

 

Μπες τώρα να δεις τις λεπτομέρειες εδώ

Travel Now, Pay Later: Πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε, ακόμα και αν δεν έχουμε όλο το ποσό!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top