How to wear

T(w)o Ιnfinity: Το χειροποίητο γούρι Ελληνίδας σχεδιάστριας για το 2022 που εύχεται “όλα στο άπειρο”

Ενώ κάποιοι ακόμα επεξεργαζόμαστε και προσπαθούμε να χωνέψουμε τι συνέβη τον Δεκέμβριο του 2019 χωρίς να έχουμε καταλάβει πότε πέρασαν δύο χρόνια από τότε, ήρθε κιόλας η περίοδος που αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για το 2022. Από τη στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι η αλλαγή του χρόνου είναι μόνο μερικές μέρες μακριά, αφήνουμε κάθε σκοτούρα στην άκρη και γεμίζουμε με θετικά vibes. Γιατί τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την αγάπη και την προσφορά και αυτή η διάθεση μας συνεπαίρνει λίγο-πολύ όλους κάθε χρονιά.

Οι ευχές για το νέο έτος είθισται να συνοδεύονται με ένα δώρο, μια μικρή χειρονομία, που θα μεταφέρει την απαραίτητη δόση χαράς και αισιοδοξίας σε όλους γύρω μας. Και δεν υπάρχει καλύτερο δώρο -τόσο για τους αγαπημένους μας, όσο και για τον εαυτό μας- από ένα γούρι. Υπάρχουν πολλών ειδών γούρια. Εμείς όμως προτιμάμε εκείνα που μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας, στο λαιμό μας και να μας γεμίζουν με θετική ενέργεια κάθε φορά που τα ακουμπάμε. Γιατί τι νόημα έχει ένα γούρι που κάθεται στο συρτάρι ή σε ένα ράφι και περιμένει να τελειώσει η χρονιά του;

Το γούρι λοιπόν, για το 2022 που μας άγγιξε με το μήνυμά του και φυσικά μας άρεσε πολύ αισθητικά είναι το Two Infinity, από το ελληνικό brand με χειροποίητα κοσμήματα, Eroe. Το δύο που είναι ο αριθμός της χρονιάς ενώνεται και σχηματίζει το σύμβολο του απείρου σε ένα pendant που θα μπορούμε να φοράμε ξανά και ξανά ακόμα και όταν τελειώσει το 2022. 

“Με το Two Infinity ευχόμαστε μια χρονιά με άπειρη αγάπη, φροντίδα, σεβασμό και ελπίδα. Όλα τα ωραία και καλά συναισθήματα να είναι στο άπειρο για όλους. All to Infinity” ανέφερε η Μαίρη Καλαντζή που κρύβεται πίσω από το brand Eroe.

Βρες το εδώ

Το γούρι, όπως και όλα τα κοσμήματα του Eroe, σχεδιάζονται στο χέρι πάνω σε χαρτί και δημιουργούνται από την Μαίρη σε ένα μικρό εργαστήριο στην Αθήνα. Θέλοντας να αφήσει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα με τη δουλειά της, η Μαίρη ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί πολλά υλικά. Τα κοσμήματά της γίνονται έπειτα από παραγγελία, ώστε να μην δημιουργείται περιττό stock, ενώ οι συσκευασίες της ανακυκλώνονται.
Το Two Infinity δημιουργήθηκε αποκλειστικά από ανακυκλωμένο ασήμι 925, από κομμάτια ασημιού που περίσσεψαν από άλλα κοσμήματά της. 

“Ανακυκλώνω όσο το δυνατόν περισσότερο και δεν αγοράζω υλικά που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν. Κρατάω ό,τι περισσεύει από τα κοσμήματα που φτιάχνω ή κάποια που έχουν κάποιες φθορές. Δεν πετάω τίποτα. Τα επεξεργάζομαι από την αρχή και δημιουργώ νέα κοσμήματα. Έτσι, δημιουργούνται και τα γούρια για το 2022”. 

Βρες το εδώ

Το όνομα του brand Eroe προέκυψε από τη λέξη “ροές”, καθώς τα σχέδια του έχουν περισσότερο φυσικούς, ακανόνιστους σχηματισμούς και όχι έντονες γεωμετρικές γραμμές. Ο λόγος ήταν ότι η Μαίρη ήθελε όλα τα κοσμήματά της να “ρέουν” πάνω μας φυσικά και να συμπληρώνουν εκείνο το στοιχείο που μας λείπει για να λάμψουμε και να νιώσουμε ξεχωριστοί. Γι’ αυτό και τα ονομάζει “The missing element”.

Βρες όλα τα Two Infinity

Με αυτή τη λογική δημιουργήθηκε και το ακανόνιστο Two Infinity, το οποίο βγαίνει σε 4 διαφορετικές εκδοχές: σε ασημί που γίνεται με επαργύρωμα 999, σε χρυσό το οποίο γίνεται με επιχρύσωμα 24Κ, σε μαύρο ρόδιο και σε ροζ χρυσο. Όλα τα lucky charms του Eroe διακοσμούνται με ένα μικρό ζιργκόν, που παραπέμπει στους αστερισμούς και σε οποιοδήποτε ουράνιο σώμα μας έρχεται στο μυαλό ακούγωντας τη λέξη Infinity. 

Η Μαίρη με το γούρι της μας ταξιδεύει “στο άπειρο και ακόμα παραπέρα” και μας προσφέρει ένα κόσμημα που θα φοράμε άπειρα χρόνια. Και αυτό είναι ένας λόγος που μας αρέσει πιο πολύ. Δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Βρείτε το Two Infinity στις τέσσερις εκδοχές του

T(w)o Ιnfinity: Το χειροποίητο γούρι Ελληνίδας σχεδιάστριας για το 2022 που εύχεται “όλα στο άπειρο”
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top