Drinks

Βάζω τα παιχνίδια, βάζεις τα ποτά;

Τι κοινό υπάρχει ανάμεσα στα παιχνίδια και στα ποτά; Μα φυσικά και τα δυο μας φέρνουν σε μια ευχάριστη κατάσταση που ονομάζεται διασκέδαση. Έτσι, άλλοτε μαζευόμαστε σε σπίτια με τη παρέα μας για να παίξουμε και άλλοτε βγαίνουμε έξω σε ντισκοτέκ (όπως τα λέει η γιαγιά μου) και πίνουμε. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα δυο συνδυάζονται; Εσύ, πιστέ μου αναγνώστη, που το έχεις δοκιμάσει ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται. Όσο για σένα άβγαλτο μικρό και αθώο μου πλασματάκι που το σκέφτεσαι αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει, αρχικά στο συνιστώ αν θες να βιώσεις ακριβώς τι σημαίνει αληθινή ξεφτίλα και κατά δεύτερον θα σου προτείνω διάφορα παιχνίδια για να δοκιμάσετε εσύ και η παρέα σου.

Πρώτα απ΄όλα θα ήθελα να θέσω μερικούς βασικούς κανόνες για εσάς που δεν το έχετε ξανακάνει:

Κανόνας 1: Μόνο ΠΟΛΥ κοντινοί φίλοι!
Κανόνας 2: Μόνο σε κάποιο σπίτι! Ο λόγος είναι για να μην παραβείς τον κανόνα 1.
Κανόνας 3: Φρόντισε να έχετε ΠΟΛΥ αλκοόλ!
Κανόνας 4: ΠΟΤΕ δεν παραβαίνουμε τους παραπάνω κανόνες!

Ας περάσουμε, μετά από τη μικρή αυτή εισαγωγή και αφού εμπεδώσαμε τους κανόνες, στο σημαντικότερο κομμάτι του άρθρου: ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

1. Ποιος θα τολμούσε;

Το παιχνίδι έχει ως εξής. Κάθεστε σε ένα τραπέζι όλοι και κάνετε ερωτήσεις. Για παράδειγμα έστω ότι είστε 10 άτομα. Ο ένας κάνει μια ερώτηση προς όλους. Έστω «Ποιος θα τολμούσε να πάει στη δουλειά χωρίς παντελόνι;». Τότε, όλοι μαζί την ίδια στιγμή πρέπει να δείξουν κάποιον που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να το κάνει. Αν δείξουν όλοι το ίδιο άτομο, τότε αυτός θα πρέπει να πιει 9 σφηνάκια (όσα δηλαδή είναι τα άτομα που τον δείξανε). Αυτός που πίνει είναι αυτός που τον έχουν διαλέξει οι περισσότεροι.

2. Μέδουσα!

Μια άλλη επιλογή είναι η Μέδουσα. Κάθεστε όλοι γύρω από ένα τραπέζι με τα κεφάλια σας πάνω σε αυτό. Με το 3 που θα φωνάξει κάποιος, πρέπει να σηκώσετε τα κεφάλια σας και να κοιταχτείτε. Αν κοιτάξετε κάποιον που δεν σας κοιτάει τότε τη γλιτώσατε, γιατί δεν χρειάζεται να πιείτε. Αν πάλι κοιτάξετε κάποιον ο οποίος σας κοιτάει και αυτός τότε φωνάζετε «Μέδουσα». Όποιος προλάβει να το πει πρώτος δεν χρειάζεται να πιει.

3. Το κουτάλι

Ο καθένας πρέπει να έχει μια κούπα γεμάτη αλκοόλ και μια άλλη άδεια. Στόχος του κάθε παίχτη είναι να περάσει όλο το αλκοόλ της γεμάτης κούπας στη άλλη. Ακούγεται εύκολο και βαρετό, ε; Πως θα σου φαινόταν αν θα έπρεπε να περάσεις όλο το ποτό από τη μια κούπα στην άλλη με ένα κουτάλι και χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, αλλά το στόμα σου μέσα σε 2 λεπτά; Μάλλον περισσότερο δύσκολο έτσι; Όποιος δεν τα καταφέρει πρέπει να πιει ότι έχει απομείνει στη πρώτη κούπα.

4. Beer Pong

Χωρίζεστε σε 2 ομάδες. Φτιάχνετε δύο τρίγωνα με ποτήρια που είναι γεμισμένα μέχρι τη μέση με μπύρα. Χρειάζεστε ένα μικρό μπαλάκι (ή εναλλακτικά δημιουργήστε μπαλάκια από χαρτί). Στέκεστε στην ίδια απόσταση και όποιος καταφέρει να βάλει το μπαλάκι στα ποτήρια των αντιπάλων καταφέρνει να αναγκάσει τον αντίπαλο να πιει το ποτήρι.

5. Παράνοια

Αυτός που είναι στα δεξιά σου θα πρέπει να σου πει στο αυτί κάτι και εσύ πρέπει κάθε φορά που σε ρωτάνε να απαντάς με ένα όνομα από την ομάδα. Όποιος θελήσει να μάθει ποια ήταν η ερώτηση θα πρέπει να πιει. Π.χ σε ρωτάνε ποιος είναι ο πιο ενοχλητικός στο δωμάτιο και λες εσύ ο Γιάννης. Αν ο Γιάννης θέλει να μάθει την ερώτηση θα πρέπει να πιει.

6. Camping

Κάποιος επιλέγει ένα μέρος για να πάει για camping και το κρατάει μυστικό. Έστω ότι επιλέγει τη σχολή. Με τη σειρά, ο καθένας θα ρωτάει διάφορα αντικείμενα για να πάρει μαζί. Έστω ότι κάποιος λέει «σκηνή», τότε πρέπει να πιει γιατί δεν φέρνουμε σκηνές στη σχολή. Αν κάποιος όμως πει «τετράδιο», τότε δεν χρειάζεται να πιει. Ο νικητής είναι αυτός που θα το βρει και είναι αυτός που επιλέγει το επόμενο μέρος και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να πιει στον επόμενο γύρο.

Αυτά, λοιπόν, μικροί μου μπεκρήδες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα drinking άρθρα!

Βάζω τα παιχνίδια, βάζεις τα ποτά;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top