Κινηματογράφος

Το Viasat Nature σε ταξιδεύει σε μια άγρια και υπέροχη περιπέτεια αυτόν τον Οκτώβριο με το αφιέρωμα «Η άγρια φύση της Ευρώπης»…

To Viasat Nature με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Η άγρια φύση της Ευρώπης», ένα εξαιρετικό αφιέρωμα που υπόσχεται να σας ταξιδέψει βαθιά στην καρδιά της αδάμαστης ομορφιάς της Ευρώπης, με συναρπαστικά επεισόδια που θα σας γεμίσουν δέος για την πλούσια βιοποικιλότητα της ηπείρου.

Κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, όλο τον Οκτώβριο, αφεθείτε στο Viasat Nature και ζήστε  μια επική περιπέτεια στα διάφορα τοπία των Βρετανικών Νήσων, της Σκανδιναβίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας. Ταξιδέψτε στη βόρεια Αγγλία στην πρεμιέρα «Αγγλία: ένας χρόνος στην άγρια φύση» και μάθετε τα πάντα για την επανεμφάνιση του λύκου στην ηπειρωτική Ευρώπη με το νέο ντοκιμαντέρ δύο μερών «Λύκος: περιπλανώμενος δίχως σύνορα». Επίσης νέο στο κανάλι είναι το «Καταφύγιο άγριας φύσης στο Μαλάουι» το οποίο εμβαθύνει στην ιστορία των ανεμόμυλων της Ολλανδίας.

Αγγλία: ένας χρόνος στην άγρια φύση – Πρεμιέρα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21:00

 Το ταξίδι μας ξεκινά στα εθνικά πάρκα του Ντέιλς και των βαλτότοπων του βόρειου Γιορκ, τα οποία καλύπτουν 1.400 τετραγωνικά μίλια της άγριας και δύσβατης βόρειας Αγγλίας. Απέχοντας μεταξύ τους μόλις 20 μίλια, δημιουργούν μια λωρίδα άγριου Γιόρκσιρ που εκτείνεται από την ανατολική μέχρι τη δυτική ακτή. Εδώ, μερικά από τα πιο εντυπωσιακά άγρια ζώα του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλούν αυτό το δραματικό τοπίο σπίτι. Μη χάσετε αυτά τέσσερά ωριαία επεισόδια, τα οποία καταγράφονται σε διαφορετικές εποχές του χρόνου και αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες για αυτά τα άγρια ζώα ενώ παράλληλα εξηγούν πώς η ζωή τους είναι αλληλένδετη με αυτά τα μοναδικά πάρκα. 

Λύκος: περιπλανώμενος δίχως σύνορα – Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή τον Οκτώβριο από τις 21:00

 Ακολουθήστε μας σε μια επική περιπέτεια στην Ευρώπη για να επισκεφθούμε τα ποικιλόμορφα τοπία των Βρετανικών Νήσων, της Σκανδιναβίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας. Ταξιδεύουμε στη βόρεια Αγγλία με την πρεμιέρα της σειράς «Αγγλία: ένας χρόνος στην άγρια φύση», ενώ μαθαίνουμε για την ενδιαφέρουσα επανεμφάνιση του λύκου στην ηπειρωτική Ευρώπη με το ολοκαίνουριο ντοκιμαντέρ «Λύκος: περιπλανώμενος δίχως σύνορα» που ολοκληρώνεται σε δύο επεισόδια. Το Viasat Nature επιφυλάσσει μία ακόμα νέα σειρά, «Η άγρια φύση στη χώρα των ανεμόμυλων», η οποία ερευνά την ιστορία των ανεμόμυλων στην Ολλανδία και πώς επηρεάζει σήμερα την άγρια ζωή που διαβιεί σε αυτή τη χώρα. Γίνετε μάρτυρες των ανάμεικτων συναισθημάτων γύρω από την επιστροφή αυτού του είδους καθώς ακολουθούμε έναν νεαρό, μοναχικό λύκο σε μια αναζήτηση περιοχής και έναν σύντροφο.

Καταφύγιο άγριας φύσης στο Μαλάουι – Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 20:00

Στην καρδιά της Ολλανδίας βρίσκεται το Αλμπλάσερβααρντ, ένα μοναδικό τοπίο που δημιουργήθηκε κάποτε από το διασημότερο σύμβολο αυτής της χώρας: τον ανεμόμυλο. Παρόλο που έχει παρέλθει η χρυσή εποχή τους, ο θησαυρός που άφησαν πίσω τους συνεχίζει να υπάρχει. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα ανακαλύψετε μια εντυπωσιακή πλειάδα ζώων που ωφελούνται ακόμα και σήμερα από το τοπίο που δημιούργησαν οι ανεμόμυλοι. Εδώ είναι το φυσικό περιβάλλον της λιμόζας με τη μαύρη ουρά, του πορφυρού ερωδιού, του λαγού, του ζαρκαδιού, του βαλτοβάτραχου και της μέγαιρας πεταλούδας. Στο ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε τα παραπάνω και άλλα άγρια ζώα στην εναλλαγή των εποχών του χρόνου σε αποφασιστικής σημασίας στιγμές και κρίσιμες προκλήσεις.

Tο ντοκιμαντέρ «Η άγρια φύση της Ευρώπης» κάνει πρεμιέρα στο Viasat Nature τον Οκτώβριο και προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 21:00.

Το Viasat Nature σε ταξιδεύει σε μια άγρια και υπέροχη περιπέτεια αυτόν τον Οκτώβριο με το αφιέρωμα «Η άγρια φύση της Ευρώπης»…
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top