Βιβλίο

Βιβλία με καλοκαιρινούς δροσερούς έρωτες που θα λατρέψεις

Έχει φτάσει το καλοκαίρι και η όρεξή μας για ρομαντικές δροσερές ιστορίες ανεβαίνει. Υπάρχουν πολλά βιβλία που θίγουν το θέμα του έρωτα και μάλιστα τον έρωτα του καλοκαιριού, τότε που όλα φαίνονται πιο ωραία.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Δεν γινόταν να μην μπει πρώτο σ’ αυτή τη λίστα αυτό το «διαμάντι» του Nicholas Sparks που έχει κάνει πολλές από εμάς να κλαίμε βλέποντας την ταινία. Βέβαια, αυτός ο έρωτας δεν κράτησε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ξεκίνησε το καλοκαίρι και κράτησε για μια ζωή…

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ

Η Λου Κλάρκ είναι μια νεαρή κοπέλα με όρεξη για ζωή που δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη δουλειά της. Ο Γουίλ Τρέινορ μετά το ατύχημά του που το προκαλεί σοβαρή αναπηρία έχει χάσει την όρεξή του για ζωή και είναι απογοητευμένος. Όμως, αυτή η κοπέλα θα εισβάλλει στη ζωή του και θα τη γεμίσει με χρώμα. Μία συγκινητική ρομαντική ιστορία που αξίζει να τη διαβάσουμε.

MY LIFE NEXT DOOR

H Σαμάνθα παρακολουθεί την οικογένεια που μένει δίπλα της και τη θαυμάζει, γιατί είναι όλα αυτά που της αρέσουν. Είναι τρυφεροί, παθιασμένοι και έντονοι. Ώσπου ένα καλοκαιρινό απόγευμα, ο Jase από δίπλα θα βρεθεί κοντά της και η ζωή της από τότε θα πάρει διαφορετική τροπή…

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Η Βερόνικα έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες αλλαγές μετά τον χωρισμό των γονιών της και τρία χρόνια αργότερα, ενώ είναι απομακρυσμένη από τον πατέρα της, η μητέρα της την αναγκάζει να πάει να μείνει μαζί του για το καλοκαίρι. Εκείνη ενώ αρχικά αντιδρά και δεν θέλει με τίποτα, θα γνωρίσει εκεί ένα αγόρι που θα ερωτευτεί πολύ και έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα.

Βιβλία με καλοκαιρινούς δροσερούς έρωτες που θα λατρέψεις
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top