Βιβλίο

Βιβλία της Αγκάθα Κρίστι για τις στιγμές που θέλεις κάτι πιο spooky

Η Αγκάθα Κρίστι έχει μείνει στην ιστορία για τα αστυνομικά της μυθιστορήματα που αγαπάμε να διαβάζουμε μέχρι και σήμερα. Τα περισσότερα από τα βιβλία της έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Πάμε να δούμε μερικά από τα αριστουργήματά της που μπορούμε να διαβάσουμε όταν έχουμε όρεξη για μυστήριο και πιο περίπλοκες καταστάσεις.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ

Η Λίνετ Ρίτζγουαιη, μια πλούσια κληρονόμος, τραβάει τα βλέμματα αλλά προκαλεί μίσος στους γύρω της. Η καλύτερή της φίλη θέλει να τη βλάψει μιας και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Έτσι, στοιχειώνει το ζευγάρι. Προκειμένου να απαλλαχθούν από αυτή, το ζευγάρι καταφεύγει στο πολυτελές ατμόπλοιο Καρνάκ. Όμως, ένας δολοφόνος επιβιβάζεται στο πλοίο και ο Ηρακλής Πουαρό αναλαμβάνει την πιο σκοτεινή υπόθεση που είχε ποτέ.

ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΙΟ

Στο χωριό Σέντ Μερι Μιντ που ζει η μις Μαρπλ γίνεται ξαφνικά ένας φόνος μέσα στην εκκλησία, στο χώρο του σπουδαστηρίου του πρεσβυτερίου. Θύμα είναι ο λοχαγός Λούκιος Πρόθερο, που είναι πολύ μισητός στο χωριό. Η μις Μαρπλ θα προσπαθήσει να βρει τον ένοχο και ο επιθεωρητής θα την αντιμετωπίσει με αρκετή καχυποψία.

ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΝΕΓΡΟΙ

Δέκα άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους θα λάβουν μια πρόσκληση και θα βρεθούν στις 8 Αυγούστου στο σταθμό του Όουκλαντ με προορισμό το νησί του Νέγρου. Θα φτάσουν στη μικρή προβλήτα του νησιού, όπου πολλά φημολογούνται και ο ιδιοκτήτης δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Όλοι τους θα βρεθούν παγιδευμένοι σ’ ένα σπίτι, ο καθένας με τις παραξενιές του και με κάποιο σκοτεινό σημείο που σχετίζεται με το παρελθόν τους. Μάταια περιμένουν κάποια βοήθεια γιατί κανείς δεν θα τους βοηθήσει και θα βρεθούν αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο καθώς και με έναν αόρατο εχθρό!

Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡ ΑΚΡΟΥΝΤ

Το βιβλίο που έκανε διάσημη τη σπουδαία συγγραφέα και που αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία της. Η ταυτότητα του δολοφόνου ήταν ένα μυστήριο που τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή και η σκιαγράφηση όλων των χαρακτήρων είναι μοναδική και ξεχωριστή.

Βιβλία της Αγκάθα Κρίστι για τις στιγμές που θέλεις κάτι πιο spooky
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top