Daily Yang

Βρες δουλειά το καλοκαίρι! 10 νέες θέσεις εργασίας

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να βρεις και να ξεκινήσεις την πρώτη σου δουλειά! Πολλές εταιρείες αναζητούν τα νέα μέλη – συνεργάτες που θα ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας τους. Άρπαξε την ευκαιρία και δες το μέλλον σου να αλλάζει!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Junior Java Developer @Athens Exchange Group

Είσαι ταλαντούχος Java Developer; Έλα, λοιπόν, να κάνεις join την ομάδα των Systems Development στην ATHEX Group! Ένα δυναμικό και συνάμα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης και εξέλιξης σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

Υπεύθυνος Πωλήσεων κι Επικοινωνίας @Intense

Η εταιρεία αποτελεί μια γρήγορα ανελισσόμενη επιχείρηση, η οποία ασχολείται με όλο το φάσμα ενεργειών Marketing, Πωλήσεων και Επικοινωνίας για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών πελατών. Μέσα από άρτια γνώση και χρήση συστημάτων έρευνας αγοράς και ανάπτυξης νέων συστημάτων πωλήσεων έχει εδραιώσει τη φήμη της στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η ανάληψη νέου project είναι η επιβράβευση της επιτυχούς πορείας της. Ως εκ τούτου, προκύπτει η ανάγκη άμεσης κάλυψης νέων θέσεων entry- level στον τομέα των Πωλήσεων και της Επικοινωνίας από νέα, φιλόδοξα άτομα, τα οποία διανύουν τα πρώτα στάδια της επαγγελματικής τους πορείας. Η θέση σχετίζεται με την προβολή του brand name των πελατών, τον συντονισμό ομάδας συνεργατών, τη διερεύνηση των αναγκών των πελατών, καθώς και τον συντονισμό ομάδας συνεργατών. Μήπως είναι αυτό που έψαχνες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλος εμπορολογιστικών προγραμμάτων @Netplan

Εταιρία Πληροφορικής, αναζητά για άμεση πρόσληψη, πλήρους απασχόλησης, ένα στέλεχος/σύμβουλο εμπορολογιστικών προγραμμάτων ΕRP / CRM. Αν έχεις πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., με κατεύθυνση Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Πληροφορική ή/ και Οικονομικά, πολύ καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας και δίπλωμα οδήγησης, τότε βρήκες δουλειά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Support Engineer @e-Insight Ltd

Η e-Insight παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις (Business to Business solutions) σε ψηφιακά καταγραφικά φωνής και εικόνας, με προϊόντα αντιπροσωπειών του εξωτερικού που είναι leaders στον χώρο τους. Τα συστήματα αυτά εγκαθίστανται σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και βασίζονται σε υποδομή IP. Αν το IT είναι ο τομέας σου, μήπως να κοίταγες πιο προσεκτικά αυτή τη θέση εργασίας; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Designer @HellasWeb

Βασικά σου καθήκοντα στη συγκεκριμένη θέση εργασίας θα είναι, το Art Direction και ο σχεδιασμός διαφόρων προωθητικών ενεργειών, η δημιουργία εικαστικών για Social Media /Google Ads /Newsletters, η στενή συνεργασία με την υπόλοιποι ομάδα και η διαχείριση περιβάλλοντος φιλοξενίας (hosting) ιστοσελίδων! Μην αργείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πωλήσεις για μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών @Teleperformance Greece

Η πολυεθνική εταιρία απασχολεί 8.200 εργαζομένους στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες για διαχείριση social media και υποστήριξη για gaming. Οι εργαζόμενοί της προέρχονται από 91 εθνικότητες, και υποστηρίζουν 36 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, διαμορφώνοντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Αν σε ενθουσιάζει ένα τέτοιο περιβάλλον εργασίας, στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Support Specialist @WebHotelier

Αρμοδιότητα σου θα είναι να παρέχεις υποστηρικτική βοήθεια μέσω τηλεφώνου, email και Skype σε ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WebHotelier! Αν γνωρίζεις αγγλικά και ξέρεις να χειρίζεσαι υπολογιστή και σου αρέσει ο τομέας του τουρισμού, στείλε την αίτηση σου τώρα!

Social Media & PR Intern @OLYRA

Σε ενδιαφέρει ο τομέας των κοινωνικών δικτύων και οι δημόσιες σχέσεις; Έχεις υψηλό επίπεδο αγγλικών τόσο σε προφορικό, όσο και σε γραπτό λόγο; Μην καθυστερείς πρόλαβε τη θέση που σου αξίζει και ταιριάζει με τα προσόντα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graphic Designer / E- Commerce Marketing @KOOLFLY

Το KOOLFLY, είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα online καταστήματα μόδας και αναζητά Graphic Designer για part – time απασχόληση. O/H ιδανικός/η υποψήφιος για αυτή τη θέση είναι ένα δημιουργικό άτομο με πάθος για το σχεδιασμό, καινοτόμες ιδέες και με διάθεση εργασίας σε ένα δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Back-end ASP.NET Web Developer @Desmi Publications SA

Η Δέσμη Εκδοτική (αθηνόραμα – athinorama.gr), αναζητά back-end developer σε τεχνολογίες Microsoft για το τμήμα Νέων Μέσων. Προσφέρουν ένα φιλικό και αυτόνομο περιβάλλον εργασίας, όπου προάγεται η συνεχής μάθηση, η εργασία σου αναγνωρίζεται και η φωνή σου ακούγεται. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!


Βρες δουλειά το καλοκαίρι! 10 νέες θέσεις εργασίας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top