Daily Yang

Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το Web Development αυτή είναι η ευκαιρία σου

Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το Web Development και ανυπομονείς να γράψεις για πρώτη φορά τον δικό σου κώδικα ή θέλεις να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις ικανότητές σου πάνω στο Web Development, ώστε να βρεις μία θέση σε αυτόν τον τομέα, πέτυχες το κατάλληλο άρθρο!

Το να έχεις ήδη κάποιες γνώσεις ή εργασιακή εμπειρία πάνω στο Web Development είναι σίγουρα πολύ θετικό και σημαντικό για σένα, όμως κυρίως στον χώρο της τεχνολογίας όπου νέα δεδομένα και τεχνολογίες διαρκώς αναπτύσσονται, η συνεχής εξέλιξή σου αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για σένα.Αναρωτιέσαι πως θα το πετύχεις αυτό;

To πρώτο Academy by CollegeLink είναι εδώ. Ύστερα από μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον έφτασε η ώρα για το Web Development (.NET) Academy το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 11 Φεβρουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί 02 Μαρτίου 2019 στο ACEin. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη hands – on εκπαίδευση νέων σε ευρύ φάσμα γλωσσών προγραμματισμού και δημιουργίας ιστοσελίδων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. Δεν χρειάζεσαι εμάς για να σου πούμε ότι η .NET γίνεται από τις πιο δημοφιλείς και περιζήτητες γλώσσες του κλάδου. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να μάθεις ό,τι χρειάζεται.

Κλείσε τη θέση σου εδώ!

Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 90€ (65€ Early Bird, για ανέργους & φοιτητές) και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Yuboto & Linakis digital. Σε 9 ημέρες και συνολικά 33 εκπαιδευτικές ώρες, οι πολύ έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου, Γιώργος Φιλιππάκης από την εταιρία Sleed & Γιώργος Τρύφωνας από την Linakis Digital, θα σε εκπαιδεύσουν σε όλο το φάσμα του Web Development και θα σε προετοιμάσουν απόλυτα για την αγορά εργασίας! Και επειδή η εκπαίδευση από μόνη της δεν είναι αρκετή, κορυφαίες εταιρείες του χώρου θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, ώστε να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και να τα εντάξουν στην ομάδα τους!

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Web Development, να έχεις κάποια ακαδημαϊκή ή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του development καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κανονικά τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα έπρεπε να κλείνεις τη δική σου! Δεν πείστηκες ακόμα;

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο εδώ!

Παρακάτω μπορείς να βρεις 4 λόγους που αυτές οι 3 εβδομάδες του Φλεβάρη σου είναι κλεισμένες!

#1 Θα καλυφθούν ποικίλα θέματα του Web Development, όπως HTML, CSS, Javascript, .NET, MySQL, Security using .ΝΕΤ, Git, στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους.

#2 Οι γνώσεις που θα αποκτήσεις μέσα από αυτή την εκπαίδευση είναι ένα πολύ ισχυρό χαρτί τόσο για την ελληνική όσο και για την διεθνή αγορά καθώς οι θέσεις του κλάδου ολοένα και αυξάνονται.

#3 Ενδιάμεσα των εκπαιδεύσεων, θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις ένα ολοκληρωμένο Web Development real life Project το οποίο θα είναι και το τελικό παραδοτέο με την ολοκλήρωση του Workshop. Επίσης θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης.

#4 Όπως σε κάθε Academy του CollegeLink, έτσι και σε αυτό, θα ανακαλύψεις τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας σε πολλές αξιόλογες εταιρείες του κλάδου, οι οποίες αναζητούν υποψήφιους μέσα από το Workshop που θα κάνεις!

Τώρα πείστηκες πως αυτές οι βδομάδες είναι μία τρομερή ευκαιρία για σένα και την εργασιακή σου καριέρα; Δέχεσαι την πρόκληση;

Κλείσε λοιπόν την θέση σου εδώ!


Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το Web Development αυτή είναι η ευκαιρία σου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top