Daily Yang

What? Με 40 ανοιχτές θέσεις εργασίας, κι εσύ ακόμα να διεκδικήσεις τη δική σου;

Η φάση είναι «Σπουδάστε ΙΤ γιατί χανόμαστε!». Είναι ένας τομέας που συνεχώς θα εξελίσσεται και θα έχει αστείρευτη ανάγκη για εργαζομένους. Γι΄αυτό, όσοι από εσάς έχετε σπουδάσει πάνω στον τομέα αυτό, έχετε κάποια εμπειρία, είτε από προσωπικά projects, είτε από αντίστοιχη θέση σε προηγούμενη εμπειρία και ψάχνετε για εργασία, σταματήστε ό,τι κάνετε και διαβάστε αυτό το άρθρο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και είναι κρίμα να τις χάσετε.

Βέβαια, δεν σταματά και η ζήτηση σε άλλους τομείς όπως αυτός του Marketing, των Πωλήσεων και της Διαφήμισης. Έτσι λοιπόν, όσοι ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, μην αποχωρίσετε αφού θα βρείτε και εσείς αυτό που ψάχνετε! Εδώ θα βρεις 15, οι υπόλοιπες στο Collegelink! 😉

#1 Employee Benefit Advisors (B2B) @ Interamerican

Αν είσαι πρόσφατα απόφοιτος ή και εργαζόμενος με εμπειρία και σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance-Insurance βιομηχανίας, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρία κολοσσός στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να γίνεις ένας/μία από τους/τις καλύτερους/ες Benefit Advisors στον τομέα αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ή. Κάνε την αίτησή σου!

#2 Consultant for Telecom Projects @ GNT SA

Η GNT είναι μία ελληνική εταιρία με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα του IT και ψάχνει τον σωτήρα της που θα βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και τις προκλήσεις των projects που αναλαμβάνει. Άμα έχεις πτυχίο Computer Science ή σε αντίστοιχο αντικείμενο, αν έχεις γνώσεις SQL και OOP τότε αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αναπτύξεις τις ικανότητές σου και να εξελίξεις την καριέρα σου! Κάνε την αίτησή σου!

#3 Collection Agent @EUROPEAN RELIANCE GENERAL INSU

Αν είσαι επικοινωνιακός τύπος, σου αρέσει να εξυπηρετείς τους ανθρώπους και έχεις εμπειρία στην τηλεφωνική προώθηση, τότε αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. ασφαλιστική εταιρία, που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, εκπαίδευση, συμμετοχή στην ομαδική ασφάλιση και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό, σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας. Κάνε την αίτησή σου!

#4 Hospitality Reservations Agent @rapidbounce

Αν το background σου χαρακτηρίζεται από την εξυπηρέτηση πελατών, αν έχεις την ικανότητα να παρέχεις χρήσιμες λύσεις όταν χρειάζεται και είσαι εξοικειωμένος με την επικοινωνία σε οποιαδήποτε μορφή της τότε αυτή είναι μία τέλεια ευκαιρία για σένα. Η rapidbounce πέραν από το καινοτόμο και μοντέρνο περιβάλλον που προσφέρει, επιθυμεί την συνεχή προσωπική σου ανάπτυξη και σου παρέχει δυνατότητες να την εξελίξεις. Κάνε την αίτησή σου!

#5 MARKETING COMMUNICATION ASSISTANT @SAILBOOKING.GR

Το μάρκετινγκ, όπως πολύ καλά γνωρίζεις εσύ που το σπουδάζεις ή το εξασκείς, δεν είναι ένας ξεκάθαρος ρόλος. Έχει πολλές πτυχές οι οποίες είναι απαραίτητες για να έχει επιτυχία. Με πολλές από αυτές θα ασχοληθείς στην θέση αυτή, ώστε να εξελιχθείς σε ένα έμπειρο και επαγγελματία Marketer. Αν γνωρίζεις καλά αγγλικά, έχεις δίπλωμα οδήγησης και ξέρεις να χειρίζεσαι τα social media, τότε μην αργείς και κάνε την αίτησή σου.

#6 Digital Graphic Designer @ Protera Technologies, Inc.

Η Protera Technologies, μία διεθνής εταιρία IT υπηρεσιών που πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα των 90΄s στο Σικάγο και κουβαλάει τεράστια εμπειρία, αναζητά έναν/μία δημιουργικό/ή και καινοτόμο/α Digital Graphic Designer. Αν μιλάς καλά τα αγγλικά και έχεις εμπειρία πάνω σε αυτόν τον τομέα, τότε κάνε την αίτησή σου και δείξε τι αξίζεις! Η ευκαιρία να δουλέψεις σε μία τέτοια εταιρία είναι πολύ καλή για να την χάσεις. Κάνε την αίτησή σου!

#7 Software Engineer (Full-Stack) @ jamjar.gr

Αν έχεις εμπειρία ως software engineer και γνωρίζεις άριστα έστω και μία γλώσσα προγραμματισμού, αν είσαι μια ευχάριστη και επικοινωνιακή προσωπικότητα που την διακατέχει το ομαδικό πνεύμα, τότε είσαι το κατάλληλο άτομο για την jamjar.gr, μέλος της ομάδας της Skroutz. Στην θέση αυτή θα απολαύσεις την ελευθερία δημουργικότητας μέσα σε ένα τεχνολογικά καινοτόμο περιβάλλον και θα έχεις την ευκαιρία να εργάζεσαι σε μία αναπτυσσόμενη dev κοινότητα. Κάνε την αίτησή σου!

#8 Συντονισμος Διαφημιστικων Project @DELTA GROUP

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για΄σένα. Ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι. Κάνε την αίτησή σου!

Δες ολες τις θεσεις εδω!

#9 TRAINEE @ SIOUFAS AND ASSOCIATES

Η δικηγορική εταιρία SIOUFAS AND ASSOCIATES, με ηγετική θέση στον τομέα της, επιδιώκει την συνεχή ανάπτυξή της. Σαν εταιρία που στοχεύει στην καινοτομία και στην ποιότητα των υπηρεσιών της, αποκτά την ανάγκη για νέο ανθρώπινο δυναμικό. Αν σπουδάζεις στον τομέα του Business Administration ή κάποιον σχετικό και θες η πρακτική σου άσκηση να σου δώσει πολύτιμη εμπειρία, αυτή η θέση είναι μία τέλεια ευκαιρία! Κάνε την αίτησή σου!

#10 Back-end Developer @Generation-Y

Dev, επειδή αρκετό μπέρδεμα έχουν οι κώδικες (τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ) θα σου τα πω απλά. Αν ξέρεις από MySQL, αν έχεις γνώσεις πάνω σε αυτές τις εφαρμοφγές: JSON, REST, API και αν γνωρίζεις έστω και μία από αυτές τις γλώσσες προγραμματισμού: Ruby, PHP, Python αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εξελίξεις την καριέρα σου. Αυτό γιατί η Generation Y είναι μία πολυεθνική εταιρία με εμπειρία στον τομέα της και τα challenges που θα αντιμετωπίσεις δουλεύοντας εκεί θα σου ανοίξουν τον δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον! Κάνε την αίτησή σου!

#11 Junior Copywriter @Tamasenco

Σε εξιτάρει ο κόσμος των online games; Έχεις τρομερή ικανότητα να μιλάς και να γράφεις στα αγγλικά; Θα ήθελες να εργαστείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που προσφέρει στους ανθρώπους του προοπτικές εξέλιξης, ευέλικτα ωράρια και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών; Φυσικά και θα ήθελες! Γι΄αυτό μην αργείς και κάνε την αίτησή σου!

#12 Web Developer (Full-Stack) @ Danaos Management Consultants S.A.

Η Danaos Management Consultans, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην software τεχνολογία για την ναυτιλιακή βιομηχανία ψάχνει άτομα με ακόρεστη δίψα για μάθηση και εξέλιξη, διατεθειμένα να αναλάβουν ρίσκα και χτίσουν πάνω σε ιδέες. Καταλαβαίνεις και μόνος σου, πως τα πλεονεκτήματα του να δουλεύεις σε μια εταιρία με αυτό το κύρος, είναι πολλά. Δες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και Κάνε την αίτησή σου!

#13 Technical Consultant @ Veltio

Ζεις στην Θεσσαλονίκη ή θα ήθελες να ζεις στην συμπρωτεύουσα που σαν αυτήν στον κόσμο δεν είναι άλλη; Αν έχεις καλή γνώση έστω και μίας από των γλωσσών OOP, αν αγαπάς αυτό που κάνεις και σου αρέσουν τα ταξίδια τότε αυτή είναι μία τρελή ευκαιρία για σένα. Όχι μόνο θα εργάζεσαι σε μία από τις ομορφότερες χαλαρές πόλεις της Ελλάδας, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στην Ευρώπη, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Τόσα έπαθλα ούτε το Survivor! Κάνε την αίτησή σου!

#14 ΠΩΛΗΤΡΙΑ @ N.MALAMAS SA

Αν αγαπάς την μόδα, είσαι καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο και ψάχνεις απασχόληση σε θέση που μπορεί να σε εξυπηρετήση όσον αφορά την τοποθεσία, τότε αυτή η θέση Sales assistant στην Ν. Μάλαμας ΑΕ σε αφορά! Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη, αλλά αν πιστεύεις ότι το έχεις, μην το σκέφτεσαι. Κάνε την αίτησή σου!

#15 Customer Care & Tech Support Roles @Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα! Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

What? Με 40 ανοιχτές θέσεις εργασίας, κι εσύ ακόμα να διεκδικήσεις τη δική σου;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top