Κοινωνικά

Youtubers που ξεπέρασαν τα όρια και κατέστρεψαν την καριέρα τους

Το επάγγελμα του youtuber όσο εύκολα μπορεί να ανθίσει, τόσο εύκολα μπορεί να οδηγηθεί στην παρακμή. Καριέρες youtuber που ενώ αρχικά απογειώθηκαν, ύστερα από διάφορες φήμες και περιστατικά καταστράφηκαν. Τα πάντα είναι ρευστά και αλλάζουν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

1/ TheGabbieShow, μία πολύ γνωστή youtuber, η οποία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι έβγαζε βίντεο τον εξίσου γνωστό youtuber RiceGum, παρά τη θέληση σου. Έτσι, ο RiceGum στην προσπάθεια του να σταματήσει την παραγωγή βίντεο, έσπασε το κινητό της. Η ίδια αργότερα στο κανάλι της ισχυρίστηκε πως την χτύπησε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει διαμάχη σχετικά με την εγκυρότητα των γεγονότων.

2/ Toby Turner, ένας από τους πιο δημοφιλείς youtuber, που διέθετε πολλά κανάλια και εκατομμύρια συνδρομητές. Ωστόσο, οι κατηγορίες για κακομεταχείριση, βιασμό και χρήση ναρκωτικών οργίασαν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ορθοποδήσει στον κόσμο του youtube. Φυσικά, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ποτέ δεν βρέθηκε ένοχος για τίποτα από τα παραπάνω, όμως η καριέρα του τελείωσε εκεί.

3/ Sam Pepper, γνωστός για τις φάρσες και τις συνεντεύξεις του. Μία μέρα ανέβασε ένα βίντεο με τίτλο “the killing best friend prank”, που παρουσίαζε αυτόν να οργανώνει την απαγωγή του εαυτού του και ενός φίλου του, με αποκορύφωμα το γεγονός πως έκανε τον φίλο του να πιστέψει πως πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του. Όπως ήταν φυσιολογικό, πάρα πολλά άτομα αποδοκίμασαν τον youtuber για τη συγκεκριμένη πράξη, με αποτέλεσμα να σβήσει εν τέλει όλα του τα βίντεο.

4/ Στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Logan Paul. Ο Logan περπατάει μαζί με φίλους του στο δάσος Αοκιγκαχάρα, κοντά στο όρος Φούτζι. Το μέρος είναι γνωστό γιατί το προτιμούν πολλοί για να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Στον περίπατό τους, βλέπουν έναν απαγχονισμένο άνδρα και αντιδρούν αρχικά με αποτροπιασμό και μετά κάνοντας αστεία. Η πράξη αυτή θεωρήθηκε από πολλούς ασέβεια απέναντι στον νεκρό και κατά συνέπεια το βίντεο του αποσύρθηκε. Ο ίδιος υποστήριξε πως το βίντεο αυτό αποτελούσε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με θέματα αυτοκτονίας, ωστόσο οι ακόλουθοι του μειώθηκαν και το youtube κατέδειξε την πράξη του.

 

Youtubers που ξεπέρασαν τα όρια και κατέστρεψαν την καριέρα τους
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top